ESPARREGUERA DISSENYA ELS CASTELLERS

 

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DE LA NOVA SAMARRETA DELS CASTELLERS D’ESPARREGUERA

 

  1. OBJECTE: Aquestes bases tenen per objecte regir en la convocatòria d’un concurs obert a totes les persones que hi vulguin participar, i especialment a la gent d’Esparreguera i rodalies, amb la finalitat d’obtenir la nova samarreta dels Castellers d’Esparreguera que començarà a utilitzar-se al setembre, a l’inici del segon tram de la temporada.

 

  1. ADMISSIÓ D’ORIGINALS: Cada participant pot presentar un màxim d’una obra inèdita.

 

  1. TÈCNICA I DIMENSIONS: La tècnica és lliure, però ha de ser apta per a la seva reproducció mitjançant quadricromia i ha de preveure una bona aplicació en una samarreta, tant a la part frontal com a la part posterior. Les obres presentades han de tenir caràcter d’original definitu.

– El disseny haurà de realitzar-se en algun format compatible amb Adobe Photoshop.

– El disseny s’haurà de poder reproduir mitjançant d’1 a 6 colors plans.

– El disseny final no haurà d’excedir una superfície de 25×30 cm.

– L’arxiu original (PSD, AI…) no haurà de ser enviat al concurs, únicament s’enviarà una imatge JPG a qualitat suficient per ser valorat pel jurat. Posteriorment, de resultar guanyador, es requerirà l’arxiu original per a la seva reproducció.

 

  1. TEMÀTICA: La temàtica és lliure i oberta. Haurà d’inspirar-se en els Castellers d’Esparreguera i l’activitat que aquests desenvolupen. Es valorarà, però, un disseny original però alhora coherent amb l’element tradicional dels castells, i també que reforci els valors castellers.

 

  1. PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ I TERMINI: Les persones interessades han de presentar el disseny per via telemàtica a castellersesparreguera@gmail.com amb un correu amb l’assumpte “Concurs samarreta 2015”. El correu inclourà les seves dades de contacte i el pseudònim amb el que el disseny serà presentat al jurat popular. El disseny es pot adjuntar en un arxiu JPG o similar.

El termini per a la presentació de propostes és del 23 de juny al 8 de juliol de 2015, ambdós inclosos.

 

  1. PREMI: Al guanyador li correspondrà la realització d’un pilar per part dels Castellers d’Esparreguera. S’haurà d’acordar amb la colla el dia i hora de la realització del pilar.

 

  1. CONDICIONS: El disseny guanyador serà propietat dels Castellers d’Esparreguera, i l’autor cedeix en exclusiva i irrevocablement el dret a reproduir-la, publicar-la o divulgar-la, total o parcialment, en qualsevol modalitat, mides o suport, així com la seva utilització per a publicitat (tot i que inicialment es planteja com a il·lustració per una samarreta eventualment també es pot fer servir amb altres finalitats). Els Castellers d’Esparreguera podran fer les modificacions necessàries per a reproduir-la en els suports, les tècniques i les mides que sigui necessari. La propietat intel·lectual de l’autor quedarà garantida i recolzada en tot moment, segons estableix la legislació actual de la Propietat Intel·lectual. El nom del guanyador serà divulgat als mitjans de comunicació i també serà visible al web www.castellersdesparreguera.cat amb enllaç al seu web propi (si en té).

 

  1. JURAT I VALORACIÓ: El jurat serà popular. La votació es podrà dur a terme per tothom qui vulgui. Els dissenys seran exposats al restaurant Cal Sant (C/ Taquígraf Garriga, 3, 08292 Esparreguera) des del 10 de juliol fins al 17 de juliol de 2015. Hi haurà unes butlletes on es podran votar el dissenys.

 

  1. VEREDICTE: El veredicte decidit pel jurat popular serà inapel·lable i implicarà la contractació del servei al guanyador del concurs. El veredicte es publicarà al web www.castellersdesparreguera.cat i a la pàgina de Facebook dels Castellers d’Esparreguera (www.facebook.com/castellersdesparreguera)

 

  1. ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d’imatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: