SANT VICENÇ DELS HORTS

Sant Vicenç dels Horts 2015Sant Vicenç dels Horts 2015Actuaríem a Sant Vicenç del Horts juntament amb els Carallots (Colla Castellera de St. Viçents dels Horts) i tornaríem a compartir plaça amb la Colla Jove de Barcelona. Un escenari perfecte per l’aposta que es volia fer! Caloret faller, cap núvol al cel, tot apuntava a ser una actuació amb ambient d’estiueig.
L’actuació començava amb ronda de pilars caminats d’entrada. Després de Carallots seria el nostre torn. Començà a arrancar el pilar de quatre caminat que va quedar en carregat. Així  començàvem amb mal peu l’actuació.
A primera ronda, apostaríem pel 4/7 amb agulla. Seria el tercer de la temporada, i el segon descarregat. El castell va anar pujant però ja es veuria que s’hauria de patir i tot apuntava a una defensa èpica. Carregat el quatre i amb l’entrada de l’acotxador al pilar, el castell estava patint més del compte quasi al límit, tot i semblar que el pilar quedaria despullat, al final es va tirar avall i quedaria en intent desmuntant.
Sant Vicenç dels Horts 2015A segona ronda, ja que les repeticions es farien al final, hi plantaríem un 3/7, però en el moment final de la carregada per dubtes de la canalla el tiraríem avall. Segon castell tirat avall, quan ja estava pràcticament fet. Començaven a Sant Vicenç dels Horts 2015esvair-se els ànims de la colla. El calor, les hores a plaça, un cúmul de circumstàncies que es podia observar a la cara de les camises bordeus.
A tercera ronda, hi plantaríem el 4/7, després d’un peu desmuntat, ara sí el castell es va anar vestint sense cap problema. Primer castell descarregat amb estrena inclosa de un dos en castells de set.
En ronda de repetició, faríem el 4/7 amb agulla, amb petits canvis respecte al primer i destacant que hi repetia el dos que s’havia estrenat en el 4/7 anterior. El castell es va poder descarregar sense cap problema! I un altre al sac, segon 4/7 amb agulla descarregat de la temporada. Acabaríem amb dos pilars de quatre en ronda de pilars.
Gran reacció de la colla i l’esforç en tota l’actuació, ja que es podria dir que vam fer quatre castells pràcticament. Després de gairebé dos hores vam alçar-nos i vam aconseguir descarregar un quatre amb agulla! Felicitats camises bordeus!

 

http://www.ivoox.com/sant-vicenc-dels-horts_md_4558508_wp_1.mp3″

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: