MILLOR INICI DE LA HISTÒRIA

Santa Eulàlia 2015Per fi arriba  la primera actuació de la temporada Sta. Eulàlia, trèiem la pols a les faixes, camises ben planxades, ens posem els pantalons blancs, i som-hi cap a plaça hi falta gent!
Santa Eulàlia 2015

L’actuació va començar amb el tradicional pilar a l’església acompanyat, per primera vegada, de l’ofrena floral a mans de la canalla de la colla. Acte seguit faríem el descobriment de la placa que commemora la plaça de “l’església” plaça de 9 amb la companyia de representants dels castellers de Vilafranca i l’alcalde del nostre poble.

Un cop descoberta la placa, començaríem l’actuació amb dos pilars de quatre. Seguidament, faríem un 3/7 contundent i amb algunes novetats i així, ja tindríem el primer castell de set de la temporada ideal per anar preparant el plat fort del dia, el 5/7. Després d’un intent desmuntat, a la segona va ser la vençuda.Santa Eulàlia 2015 El castell es va carregar sense patiment i va tenir una descarregada força plàcida tot i perdre un xic les mides. I sí per primera vegada en tota la història de la colla, descarregaríem el 5/7 en la primera actuació de la temporada, per Santa Eulàlia. Per acabar, a tercera ronda faríem el 4/7, i igual que l’anterior, després d’un intent desmuntat, es descarregaria sense cap problema, fent així el millor inici de temporada dels Castellers d’Esparreguera. I per acabar la colla faria 2 pilars de 4 simultanis per arrodonir una gran actuació.

Per finalitzar, donar gràcies als nostres padrins, els Castellers de Terrassa, que ens van acompanyar amb un 5/7, un 4/7 i un 3/7, acabant-ho de rematar amb vano de 5.

 

http://www.ivoox.com/santa-eulalia-2015_md_4082540_wp_1.mp3″

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: