CASTELLS AL SOL

Abrera 2015Abrera 2015Aquest passat diumenge ens trobàvem a la plaça de l’Ajuntament d’Abrera. On hi actuaríem sols. Feia un ambient d’estiu total, la gent del públic omplint totes les ombres possibles per tal de fugir del sol i les altes temperatures.
Tot i actuar sols, la gent va respondre força be amb ganes de poder-hi plantar un parell de castells de set. Així que després d’un pilar caminat ben maco i un pilar de quatre començaríem l’actuació.
A primera ronda després d’un intent desmuntat per mides, hi plantaríem un dos de sis ben pesat. A segona ronda seria l’hora d’encarar el 3/7, un dels castells de set que hi voldríem descarregar. Així que pinya tancada el tronc comença a pujar i just en l’entrada de dosos el Castell es tirà avall per problemes de mides, intent desmuntat. El repetiríem sense gaire més èxit i es tornaríem a desmuntar. El calor ja començava a pesar sobre les espatlles del castellers, Abrera 2015un breu moment de refrigeri perquè la gent agafés força i som-hi! A Abrera 2015segona ronda 4/6 amb agulla descarregat, Castell que ens serviría per anar provant noves camises i que la gent més novella anés agafant rodatge. A tercera ronda s’apostaria per el 4/7, però per problemes de mides, es tornaria a tirar avall com el 3/7. La Técnica decidiría fer un pilar de quatre, massa calor a plaça.
Aquest cap de setmana vinent ens arriba la trobada del Baix Llobregat aquí a casa nostra, així que agafeu forces, veniu refrescats, que fa pinta de fer-hi coses grans! Som-hi colla!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: