Així som nosaltres!

Esplugues de Llobregat 2015Esplugues de Llobregat 201515 dies molt emotius, intensos, amb gust amarg i dolçor eterna.

Començaríem el 14 de juny, al barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat, acompanyats per la colla local Castellers d’Esplugues i els Castellers de Badalona. Amb ganes de fer-hi coses grans, sonaven 7/7, 5/7…

Començaríem amb el plat fort el 7/7! Pinya tancada, mides perfectes, i amunt. Amb tot col·locat primera aleta, però un problema d’indecisió del pom de dalt del 3 va fer que el castell es tirés avall i quedes en intent desmuntat. Per no perdre ronda, s’optaria per un 4/7 a priori un valor segur… però el castell va patir més del previst i també va quedar en intent desmuntat, ronda perduda. I cares llargues a la colla.
A segona ronda, faríem el 3/7 sense cap problema i a tercera ronda tornaríem amb el 4/7 amb algun canvi que es va poder descarregar amb solvència. Acabaríem a la ronda de pilars amb un pilar de quatre. Diada amb un gust molt amarg, ànims pels terres, cares llargues… sensacions que a ningú li agrada marxar així d’una plaça.
Per la seva banda, els castellers d’Esplugues varen fer 5/7, 4/8c i 3/7, els Castellers de Badalona van fer 4/6 amb agulla i 4/7c.Olesa de Montserrat 2015Olesa de Montserrat 2015

Teníem set dies per canviar les coses, ja que aquest diumenge 21 de juny actuaríem a la plaça de l’Ajuntament d’Olesa juntament amb els Castellers de Barcelona. Un cel ras, sol d’estiu i moltes camises bordeus amb ganes de demostrar el nostre Orgull Bordeus. Així que sense perdre temps després dels 2 pilars d’entrada, començaríem amb un 4/7 perfecte, típic dels de postals, quasi sense suar ja el tindríem a la butxaca. A segona ronda 3/7, el millor de la temporada es podria dir, mides perfectes, sense tremolor i sí un altre al sac. A tercera ronda l’aposta de la jornada, el 7/7! Esborrant fantasmes de tan sols 7 dies abans, segons sobre la pinya i el Cap de colla hi dóna el vistiplau. Pugen terços, quarts, el pom de dalt i a mesura que tothom s’anava col·locant a lloc, s’hauria de lluitar i defensar-lo, però aquest era el dia de fer-lo, gent concentradíssima, la pinya arrelant el castell a terra i els de tronc aguantant-lo, canalla rapidíssima i en un tres i no res, primera i segona aleta!! I si, castell descarregat!! Per fi la colla recull el que es mereix, serà un punt de canvi per aquesta recta final abans de vacances? A seguir així! Es respirava alegria entre les camises bordeus i felicitat i que millor que acabar una actuació com aquesta amb un parell de pilars al balcó! Gràcies a tots!
Els Castellers de Barcelona farien el 3/8, 4/8 i 5/7 acompanyat d’un vano de 5

Ara ens queda Abrera, la trobada del Baix i FESTA MAJOR! I el que vulguem fer depèn de nosaltres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: