Actuacions Congrés i Cornellà

Cornellà 2015Últimes dues actuacions abans de descansar un parell de setmanes per la nostra diada. La primera, actuaríem passat dia 4 d’octubre al barri del Congrés de Barcelona juntament amb la colla local la Jove de Barcelona i els Matossers de Molins de Rei.

A primera ronda, sortiríem de 4/7. Castell plàcid per a la colla que es va descarregar sense problemes. A segona ronda, per falta de camises es descartaria poder fer el 5/7 i faríem el 3/7. Un altre castell de set al sac, d’execució ràpida. Per acabar a tercera ronda hi faríem un 2/6 amb aspiracions a més… pinya ben compacte i el castell es va poder descarregar.

En ronda de pilars hi faríem un parell de pilars de quatre.

Per la seva banda, la Jove de Barcelona: 4/7, 5/7, 3/7 i p5

Cornellà 2015Matossers: 4/6, 3/7, id2/6, 2/6 i idp5

La segona diada seria al barri de Sant Ildefons de Cornellà. On hi actuaríem juntament amb els castellers de Cornellà. Un dia ben assolellat, dels últims dies d’estiu que deu quedar. Després dels pilars d’entrada sortiríem segons on arrencaríem amb el 3/7. Castell plàcid per la colla i es va poder descarregar sense problema. A segona ronda, aquesta vegada si, el castell triat seria el 5/7, ja que ens hi vam desplaçar moltes camises a Cornellà, faria que no dubtéssim ni un moment per a poder tirar-lo. Cornrllà 2015Pinya ben tancada i el castell es va anar vestint sense complicacions. Primera i segona aleta, última apretada i castell descarregat. Un altre 5/7 a la butxaca. Per acabar a tercera ronda, apostaríem per un 4/7 amb molts canvis. Pinya tancada, ben compacte, però a mesura que el castell es va anar carregant es va deformar una mica, però això no va suposar cap problema per a poder descarregar-lo.

En rondes de pilars hi faríem el pilar de 5.

Per la seva banda els Castellers de Cornellà: 4/7, 3/7, 4/6a i 2p4.

Ara ens toca agafar forces i seguir treballant per la nostra diada colla! No afluixem!! 2om+h1!!

%d bloggers like this: