Actuació Molins de Rei

Molins de Rei 2015Aquest passat diumenge actuàvem a Molins de Rei juntament amb la colla local Matossers de Molins de Rei i la Colla castellera de Mollet.

Un dia tapat, faria dubtar si actuaríem al lloc acordat o si finalment per culpa de la pluja hauríem d’actuar a l’interior de l’església. Però finalment, el temps es va comportar i actuaríem a l’exterior. Després d’un pilar a l’interior de l’església sortiríem segons després que Matossers.

D’inici el castell triat seria el 4/7. Segons sobre la pinya, un encaix perfecte i el castell es va poder amb solvència. El primer al sac, ràpid i sense patiment guardant forces per a les altres rondes que encara ens quedaven.

Molins de Rei 2015En segona ronda vindria el plat fort de la jornada el 5/7. Gràcies a les camises que havien vingut fins a Molins faria que tinguéssim una pinya pròpia nombrosa, fet que ens permetria tirar amb confiança el cinc i poder-lo lligar molt bé amb la pinya. El castell es va anar creant, però en el moment final, va haver-hi problemes pel que fa als Molins de Rei 2015poms de dalt i es va haver de desmuntar el castell. Però això no ens faria enrere i tornaríem a tirar el 5/7 amb uns retocs als poms. Tancada perfecte de segons amb la pinya i som-hi, el castell en aquest segon intent, bellugava una mica més que l’anterior fruit del poc temps de descans entre un i l’altre. Però això no va suposar cap problema per a poder-lo carregar i descarregar. Tot i que en el moment de la descarregada, per un seguit de circumstàncies la canalla ens va donar un ensurt que per sort va quedar en una anècdota.

Per acabar a tercera ronda hi faríem el 3/7 d’execució ràpida i molt ben parat. Al final, en ronda de pilars hi faríem un parell de pilars de 4.

Per la seva banda la colla local, els Matossers de Molins de Rei van fer: 4/7, 3/7a, 3/7, 2p4, ip5, I la colla de Castellers de Mollet: 3/6, 4/6, 3/6a i p4

%d bloggers like this: