15 DIES INTENSOS

Escorxador 2015Començàvem el que serien dues setmanes intenses de castells. La primera tocava a casa amb la 3ª diada de l’Rscorxador, acompanyats pels Castellers de Cornella. Feia un gran dia esglaiat tot i ser març, ideal per a fer una actuació plàcida. L’actuació començaria amb un parell de pilars de 4 per anar escalfant les camises. Acabats els pilars, el castell escollit seria el 3/7, castell descarregat sense cap problema. A segona ronda optaríem per fer el 4/7, castell especial, ja que hi estrenàvem dues camises, una a pis de quarts i una canalleta (enxaneta). Això no va significar cap problema i així aconseguiem un altre castell de set al sac. A última ronda, el castell triat seria el 4/6 amb agulla on també s’hi estrenava una camisa, en aquest cas un dos. Tot i ser el castell teòricament més senzill va ser el que més mal de caps va portar, però tot i deformar-se un xic, no va ser motiu per no descarregar el tercer castell. Per acabar l’actuació es farien dos pilars de 4. Els Castellers de Cornellà van fer dos pilars de quatre, 3/7, 4/7, 5/6 i pilar de cinc respectivament.Sagrada Família 2015

Així acabava una gran diada del nostre local i en sortíem reforçats per encarar la segona setmana on actuàvem en la segona Diada del Safareig amb les colles de Sagrada Família i Xiqüelos i Xiqüeles del Delta. Les bones sensacions als assajos van fer que la colla anés a fer grans castells. Començàvem l’actuació amb un ferm pilar de quatre. A primera ronda, el castell escollit seria el 4/7, contundent i descarregat sense cap problema per encarar el Sagrada Família 20155/7 a segona ronda. Després d’un intent desmuntat per problemes en mides, a la segona va la vençuda, el castell es va anar vestit amb normalitat, però en el moment de la travessada de l’enxaneta, el castell es va anar deformant i els castellers, tant de pinya com de tronc, van donar-ho tot per a descarregar el primer 5/7 fora de casa (el més matiner de la història), un èpic castell dels que posen la pell de gallina i surts amb més força per a fer a última ronda el 4/7 amb agulla. El quatre es va carregar sense problema, l’acotxador entrà al pilar i es va anar deixant el pilar despullat. Tot i la bona pinta que tenia el castell només va poder quedar en carregat. A la ronda de pilars, acabaríem amb dos pilars de quatre.

Així doncs, concloíem una grandiosa actuació amb regust amarg, però remarcar el gran 5/7 que vam portar fora de casa, demostrant que aquesta construcció ja és nostra. Pel que fa els Castellers de Sagrada Família, van fer dos pilars de quatre, 4/7 amb agulla, 5/7, 4/7 i vano de 5. Els Xiqüelos i Xiqüeles farien, dos pilars de quatre, 3/6 amb agulla, 4/6, 3/6 i pilar de quatre per sota.

 

http://www.ivoox.com/sagrada-familia-2015_md_4242386_wp_1.mp3″

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: