XXI ANIVERSARI

Aniversari 2015Aniversari 2015Començàvem l’actuació amb un gran dia, cel clar, sol i forces camises bordeus  plaça.En aquest aniversari, aniríem acompanyats dels Castellers d’Esplugues i la Colla Castellera Jove de Barcelona.
Començaríem amb els tradicionals pilars d’entrada i n’alçaríem dos de quatre sense cap mena de problema.
A primera ronda, el castell triat seria el 4/7 amb agulla! Que millor per recuperar-lo a casa. Un cop tancada la pinya, segons col·locats i… terços amunt! El castell es va anar enfilant fermament, sense cap problema, entrada d’enxaneta i quatre carregat. Amb el pilar a dins apunt per deixar-lo descobert i ben ferm, no va suposar cap problema descarregar-lo… 4/7 amb agulla RECUPERADISSIM! El primer descarregat de la temporada.
En segona ronda, apostaríem per el 5/7. Després d’un intent desmuntat per problemes de mides, a la segona va la vençuda i 5/7 descarregat. Per acabar, faríem en tercera ronda el 4/7, teòricament el més fàcil, però va patir més del previst ja que des de bon principi es va deformar una mica. Tot i així descarregat i tres castells de set més al sac! Acabaríem amb dos pilars de quatre.
Seguim sumant en tots sentits, en qualitat i en castellers, tres camises més estrenades a plaça en pilars de quatre. A seguir així colla!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: