Viladecans de 7 i mig

Viladecans 2014Arribava la segona actuació del segon tram de temporada on la intenció era fer el 4/7a el 5/7 i el 3/7a. Actuaríem a Viladecans juntament amb la jove de Vilafranca, la jove de Sitges i la colla local, els Castellers de Viladecans.

Viladecans 2014Començaríem amb una mica de retard en una plaça calorosa i plena de gent degut a l’actuació dels gegants. Tot i així les 4 colles començaríem amb un pilar de 4. Sortiríem quarts amb el 4/7a, un castell que ja comença a ser habitual en les nostres actuacions i que vam descarregar amb solvència tot i tenir algun canvi en el tronc, ja es nota que li tenim confiança a aquest castell tant a tronc com a pinya.

La segona ronda, va fer allargar un xic l’actuació amb intents desmuntats i un castell carregat de les colles que ens acompanyaven fent que la plaça es buidés considerablement. Però aquest temps d’espera no seria motiu per fer minvar les forces i ganes de totes les camises que hi érem per aconseguir descarregar sense patiment el 5/7 ja en portem 5!!!!!!

VILADECANS 2014Per acabar a tercera ronda i gairebé 3h més tard de començar l’actuació aniríem a pel 3/7a amb el record de l’últim que vàrem fer a St. Gervasi, aquest va anar força millor, amb una pinya concentrada i ben tancada impedint que els baixos es deformessin gaire aconseguiríem descarregar el 2n 3/7a de la temporada i el 3r de la història. Per acabar l’actuació acabaríem amb un p5 molt ferm.

Ara la següent actuació a Collbató, una actuació important amb intencions de grans coses. Esmentar la quantitat de camises que comencem a moure quan actuem fora de la nostra zona, a seguir així!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: