TERCERA TORRE DE SET DE LA TEMPORADA

Montserrat 2014Aquest diumenge 19 d’octubre hem tornat a pujar a Montserrat per actuar a la plaça de Sta. Maria davant del Monestir de Montserrat com ja és habitual. Enguany només amb la companyia dels Moixiganguers d’Igualada i amb els Falcons de Piera i Vilafranca, degut a l’absència de les dues colles habituals de Vilafranca.

Aquest any la dinàmica de l’actuació variaria, de manera que alternaríem els castells amb les estructures dels falconers.

Sense pilars d’entrada començaríem amb un castell que s’ha convertit en tot un valor segur per nosaltres, parlem del set de set. Després de colocar quarts hauríem de desmuntar el castell, però sense perdre temps tornaríem a tancar pinya per fer bo el segon intent. El castell aniria be, ferm i segur en tot moment i finalment podríem celebrar una nova descarregada d’aquesta colosal estructura.Montserrat 2014

A segona ronda apostaríem per la esperada torre de set, amb totes les nostres esperances intactes i amb tota la confiança del món en descarregar-la.

Sonaven gralles amb la pujada dels quarts i la mida era perfecta, en tot moment aquesta torre s’aniria enlairant amb agilitat Montserrat 2014i fermesa fins arribar al moment de l’aleta, sumant la tercera torre de set carregada de la temporada i la quarta de la nostra història.

A partir d’aquest moment les coses començaríen a complicar-se, el moviment a nivell de tronc cada cop aniria a més i amb la sortida de l’acotxador la torre tornaria a fer llenya, afortunadament sense tenir que lamentar cap lesió important.

Arribaríem a tercera ronda sense alterar els nostres plans i amb tota la confiança intacta en descarregar un altre cinc de set, i així va ser. Després de desmuntar un peu descarregaríem per enésima vegada aquesta temporada aquesta estructura que tant s’ens resistia durant les últimes temporades.

Per finalitzar no podríem marxar amb el millor somriure degut a la caiguda del pilar de cinc abans de poder-lo carregar.

Tot i les dues llenyes ens hem de quedar sempre amb la part positiva d’aquesta diada, amb la que seguim sumant més i més castells de set i mig i especialment hem de donar molt valor a la tercera torre de set carregada de la temporada. Hem de tenir ben present que aquest és un fet inédit per nosaltres en vint anys d’història.

Només falten dues actuacions (Diada i Cerdanyola), per posar el punt final a aquesta temporada màgica, així que val la pena no afluixar per mirar de deixar el nivell el més alt possible.

El proper repte serà la nostra Diada, el diumenge 2 de novembre, som-hi!!

Orgull bordeus

  1. Som collonuts colla! A la nostre Diada descarreguem la torre SI o SI!!…Ho petarem!!
    Gràcies als Moixiganguers d’Igualada per l’ajut en pinyes i felicitar-los per la seva excel.lent actuació amb 2 castells de 8 i una excel-lent torre de 7.
    Salut i castells!!

  1. Retroenllaç: TERCERA TORRE DE SET DE LA TEMPORADA | Castellers d'Esparreguera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: