SEGONA MILLOR ACTUACIÓ DE LA NOSTRA HISTÒRIA

Montserrati 2014Nova actuació bordeus amb motiu de la Trobada del Montserratí amb els Tirallongues de Manresa i els Moixiganguers d’Igualada.

Després dels pilars d’entrada començàvem l’actuació amb el cinc de set, el tercer de la temporada, fet inèdit per nosaltres tenint en compte que estem encara al mes de maig.

Després de desmuntar dos peus aconseguiríem descarregar aquest castell de set i mig sense gaires problemes tot i anar una mica deformat.Montserrati 2014

A segona ronda arribaria el gran repte del que va de temporada amb el set de set. El nostre número d’efectius ens permetia tirar endavant aquest gran castell, i en el primer intent dit i fet, estructura descarregada per segona vegada en la nostra història amb gran solvència i amb dos debuts inclosos, l’Àlex Ramón com a segon de castell de set i el Toni Expósito com a terç de castell de set.

A tercera ronda tocava el quatre amb agulla, castell que últimament no ens acaba de funcionar, però també es ben cert que tenim molta confiança en ell perquè sabem que el tenim.Montserrati 2014

Aquesta vegada i després de desmuntar un peu, l’intent quedaria en castell carregat, injust tenint en compte que tota l’estructura s’havia mostrat molt ferma fins el moment de trencar-se el pilar.

Per finalitzar la diada completaríem un majestuós vano de cinc, recuperat després de deu anys sense fer-lo.

Amb aquests grans castells hem certificat la segona millor actuació de la nostra història durant aquests vint anys d’existència dels Castellers d’Esparreguera, fet que ens ha de donar l’empenta i motivació necessàries per seguir mirant endavant amb la màxima confiança en nosaltres mateixos.

Proper repte d’aqui a quinze dies a Sant Vicents dels Horts amb motiu de la Trobada del Baix Llobregat.

Orgull bordeus

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: