RECUPEREM EL TRES DE SET AMB AGULLA CINC ANYS DESPRÉS

 

Sant Gervasi 2014Primera actuació del mes de juny al barri de Sant Gervasi de Barcelona (plaça de la Bonanova) juntament amb la colla Jove de Barcelona i els Castellers de Solsona.

Les intenciones eren ben clares, descarregar tres castells de set i mig però tot dependria de la resposta de la colla.

Començaríem amb mig hora de retard amb els pilars d’entrada descarregant un pilar de quatre cada colla.

A primera ronda després de descartar el cinc de set per falta de mans, optaríem pel quatre de set, un castell que tot i els constants canvis a nivel de tronc, ens està funcionant molt bé aquesta temporada i en aquesta ocasió també el descarregaríem sense ensurts.Sant Gervasi 2014

A segona ronda descarregaríem un dels millors quatre de set amb agulla de la temporada, recuperant les bones sensacions de l’actuació de Santa Eulàlia. Aquesta vegada si, el pilar quedaría ben lligat i podríem celebrar el nostre segon castell de set descarregat de la jornada.

A tercera ronda tocava atacar el tres de set amb agulla, un castell que només havíem descarregat una vegada en la nostra història, concretament a l’octubre de 2009 a Montserrat.

Després de desmuntar un peu i d’un intent desmuntat, arribaria el momento més decisiu on ja no hi havia marxa enrera, o tot o res perquè ja no teníem més oportunitats i la pluja començava a caure.Sant Gervasi 2014

Començaven a sonar grallers al mateix temps que els terços es col.locaven sobre els segons, la mida no era la millor, el castell començava amb una buida oberta i una mica girada però tot i així el voldríem intentar.

El ritme era bo i mica en mica arribaria el moment de la carregada amb una estructura del tres que ja començava a patir en excés.

La descarregada seria épica, quan semblava que el tres ja no aguntaria més, gràcies al gran esforç i patiment de tot el tronc i tota la pinya aconseguiríem descarregar aquest tres, per deixar despullat un preciós i ferm pilar de cinc que també seria descarregat.

La reacció de la colla va ser increïble, amb una gran celebració conscients del que acabàvem d’aconseguir.

Degut a la pluja l’actuació finalitzaria sense els pilars de comiat.

La propera actuació será a Olesa de Montserrat amb motiu de la seva Festa Major.

 

Orgul bordeus

Sant Gervasi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: