PRIMER CONCURS DE CASTELLS DE LA NOSTRA HISTÒRIA

XXV Concurs de Castells 2014Dissabte 4 d’octubre de 2014, aquesta data ja ha quedat ben gravada en la memòria de tots els que formem part dels Castellers d’Esparreguera amb la nostra primera participació en el Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça.

Molts de nosaltres hem tingut l’oportunitat de gaudir del concurs com a espectadors i/o ajudant a altres colles, però ningú de nosaltres, des del més veterà al més novell havíem tingut l’orgull d’exhibir la nostra propia camisa bordeus a la sorra de la plaça de braus de Tarragona.

Ens concentraríem tota la colla en el punt assignat per l’organització per anar en cercavila fins l’entrada a la plaça.

Els nervis i les emocions aniríen en augment a mida que ens acostàvem a plaça, i que dir del moment previ a l’entrada, just en el instant en que anunciaven el nostre nom, CASTELLERS D’ESPARREGUERA!!!!XXV Concurs de Castells 2014

Entraríem tots junts mirant al nostre voltant amb tanta admiració com emoció.

Un cop van acabar d’entrar les 18 colles, arribaria el moment de la veritat amb el nostre primer castell, el vuitè cinc de set descarregat d’enguany. Un castell inèdit per nosaltres durant les últimes temporades i que durant aquest any ja hem descarregat vuit vegades, demostrant el gran moment de forma que estem atravessant.

Execució perfecte  per demostrar les nostres intencions durant aquest concurs, tot i els nervis logics.

A segona ronda arribaria el quart set de set descarregat de l’any, un castell només a l’abast de colles que mouen moltes camises, tant necessaries per poder tancar una pinya amb garanties.

El tercer castell seria el tant desitjat dos de set amb el que tantes espectatives tenim dipositades per descarregar-lo per primera vegada en la nostra història.XXV Concurs de Castells 2014

Lamentablement no va ser possible descarregar-lo però val la pena destacar i amb majúscules que el vam aconseguir carregar per tercera vegada en vint anys.

Per finalitzar i després de renunciar a la quarta i cinquena rondes, descarregaríem un altre vano de cinc que serviria per igualar la millor actuació de la nostra història, assolida fa només uns mesos per la nostra Festa Major.

Tot aquest luxe de castells quedaríen ben resaltats gràcies al nostre impressionant grup de gralles i tabals, signant una de les seves millors actuacions de la temporada.

És molt important destacar i agraïr a tots els amics que tant ens heu ajudat durant aquests últims assajos i durant tot el concurs, a tots vosaltres felicitar-vos especialment per la vostra impagable feina amb la que heu fet possible aquesta històrica actuació i dir-vos que comptem amb tots vosaltres per fer realitat els propers reptes d’aquesta colla.

Moltes felicitats a tots per fer possible aquest moment tant important i únic.

Proper repte a la mítica plaça de la vila de Vilafranca del Penedès.

                                   Orgull bordeus!!

http://www.ivoox.com/xxv-concurs-castells_md_3587396_wp_1.mp3″

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: