PRIMER CASTELL DE SET A L’ERMITA DEL PUIG

 

l'Ermita del Puig 2014Nova actuació bordeus a l’Ermita del Puig amb motiu de la tradicional arrossada popular del dilluns de Pasqua.

Tot i que el dia no acompanyava, aquesta diada ha sigut històrica per la nostra colla amb el primer castell de set fet mai a l’Ermita del Puig i recuperant el pilar de cinc després de moltíssims anys.

La diada començava amb un bonic pilar de quatre a dins l’Ermita com ja és tradició.

Passats uns minuts de les 13:00 h. i després de les sardanes, iniciàvem l’actuació després d’un petit plugim que ens faria mirar al cel amb certa preocupació, però la meteorologia aquesta vegada ens respectaria i podríem començar amb una torre de sis descarragada sense problemes i amb el tronc habitual, tot i obrir-se un xic a terços.l'Ermita del Puig 2014

La minsa pinya de la torre faria crear alguns dubtes de cara al tres de set que volíem provar a segona ronda. Era necessària l’ajuda de tothom per garantir la seguretat d’aquest castell i el nostre cap de colla no dubtaria en fer una crida a tot el públic present a l’Ermita per ajudar-nos a completar una bona pinya.
I dit i fet, el públic es va entregar a la causa i moltíssima gent s’hi ficaria
a fer pinya.

l'Ermita del Puig 2014

El tres s’enlairaria molt parat i segur amb un tronc molt rodat i experimentat, fet que ens garantiria descarregar el primer castell de set de l’història a l’Ermita del Puig i primer castell de set dels Castellers d’Esparreguera amb pantalons texans.

A tercera ronda descarregaríem un treballat quatre de sis amb agulla ple de debutants. El Martí Montserrat com a baix, el Toni Expósito com a segon, la Maria Expósito com a dos i el Joan Expósito com a acotxador. Moltes felicitats a tots quatre.

Per finalitzar arribaria el moment de tornar a intentar el pilar de cinc després de moltíssims anys a l’Ermita, i premi parcial, ja que el pilar es podria carregar, però quan l’enxaneta estava a punt d’arribar a la pinya, l’espadat es trencaria. Afortunadament sense cap conseqüència pels integrants del tronc i la pinya.

Dilluns de Pasqua històric amb aquest tres de set descarregat i amb el recuperat pilar de cinc.

Aquesta gran diada confirma el gran moment de forma que estem vivint aquest 2014 i que hem d’aprofitar al màxim de cara a les decisives actuacions que ens esperen durant les pròximes setmanes.

Felicitats a tots!!!

Orgull bordeus

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: