MÉS CASTELLS DE SET A MANRESA

Manresa 2014Cinquena actuació de la temporada a Manresa amb motiu de Diumenge de Rams, juntament amb els Tirallongues de Manresa i el Castellers del Riberal (Catalunya Nord).
Dia preciós i temperatura casi estiuenca a la plaça Sant Domènec de la capital del Bages, on les tres colles arrencaríem amb els pilars de quatre d’entrada. Tots descarregats sense cap dificultat.
Un cop més sortiríem en última posició, i un cop més, amb el tant segur tres de set que tant bé ens està funcionant aquesta temporada.
Però aquesta vegada la cosa no aniria tant rodada com a les anteriors actuacions, també és cert que ens veuríem obligats a introduir alguns canvis al tronc degut a algunes absències.
Hauríem de desmuntar un primer intent amb tot el castell gairebé carregat, però realment, tot i que possiblement s’hagués pogut carregar, l’estructura no es presentava gaire estable, pensant sobretot en poder-lo descarregar amb un mínim de garanties.Manresa 2014
En el segon intent obtindríem el premi esperat, tot i començar una mica lleig des del pis de segons, però l’estructura aniria pujant amb bon ritme i força paradet.
La mida s’aniria perdent, especialment a la descarregada, però el podríem defensar fins el final aconseguint el cinquè tres de set d’enguany, tants com actuacions.
A segona ronda tocaria plantar el quatre de set, també amb alguns canvis obligats a nivell de tronc i amb debut inclòs de l’Òscar com a segon de castells de set, enhorabona!!!
Aquest quatre aniria força bé, un pel deformat i tremolós però també el descarregaríem amb garanties.
Cinquè quatre de set de la temporada i també comptem aquestes estructures per actuacions.Manresa 2014
A tercera ronda el repte seria el tres de sis amb agulla, també amb debuts a nivell de tronc, en aquest cas la Jana com a dos i la Mariona com a dos al pilar. Enhorabona a totes dues!!
Tot i els debuts, aquest tres de sis amb agulla s’aixecaria majestuós i es descarregaria amb molta seguretat sota el cel manresà.
Per finalitzar, tornaríem a descarregar un nou pilar de cinc amb un tronc ja molt rodat, el quart de la temporada.
Cal felicitar a tots els que s’han desplaçat fins a Manresa en un dia complicat per l’inici de les vacances de Setmana Santa, però tot i aquesta dificultat, tots plegats hem pogut fer possible aquesta bona actuació, sumant dos castells de set més al nostre palmarès i un nou pilar de cinc.
Tot això sense perdre de vista els continus debuts en diferents posicions tant a tronc com a pinya, fet que ens converteix en una colla més forta, gran i amb excel.lents perspectives de futur.
Gaudim d’aquests bons resultats i carreguem forces durant aquests dies de vacances de Setmana Santa que culminarà com cada any a l’Ermita del Puig.

Orgull bordeus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: