GRAN 20è ANIVERSARI

20è Aniversari 2014Cap de setmana molt intens el que hem viscut amb motiu del nostre 20è Aniversari.
Començàvem dissabte a la tarda amb les vigílies on els protagonistes serien els castellers de tronc que menys oportunitats tenen a les actuacions. Enmig d’un gran ambient al carrer propiciat per la Fira d’Artesans, aniríem enlairant els nostres pilars i fins i tot algún petit castell.
Tot seguit gaudiríem d’un espectacular sopar de gala per celebrar com cal aquest marcat aniversari de la colla, vint anys no és fan sempre i l’ocasió s’ho mereixia.
Tothom va respondre i vam gaudir dels millors vestits enmig d’un Escorxador de luxe preparat amb molt de gust i amb tot el carinyo per una Comissió de Festes i un equip de Bar que demostren dia a dia estar a l’alçada de les circumstàncies.
Realment vam viure una nit màgica amb molts moments emotius, sorpreses, i molta diversió.
Al sopar van assistir el primer President i el primer Cap de Colla dels Castellers d’Esparreguera als qui vam fer un petit homenatge.
Tot seguit inaugurarien un petit espai creat al nostre local en reconeixement a tots els presidents i caps de colla que hem tingut al llarg de la nostra història.
Amb el rerefons del sopar concurs, on la temàtica d’enguany serien els canapés i on les sorpreses continuarien fins el final de la nit.
20è Aniversari 2014L’endemà com ja és habitual quan hi ha actuació a Esparreguera, iniciaríem la jornada amb les matines amb un bon número de grallers i tabalers i amb el tradicional esmorzar per anar escalfant motors de cara a l’actuació.
Passades les 12.30 h. iniciaríem l’actuació un cop finalitzaren els actes de commemoració dels fets succeïts a Esparreguera l’any 1714. Contribuiríem amb un pilar de dol en memòria de les víctimes d’aquells fets.
Tot seguit començaria l’actuació del 20è Aniversari juntament amb els Castellers de Terrassa (els nostres padrins) i els Castellers de Cornellà.
Després d’uns bonics pilars d’entrada enlairats per les tres colles ens disposàvem a obrir l’actuació amb el quatre de set que aconseguiríem descarregar sense cap ensurt, tot i la lenta execució del mateix i amb estrena inclosa d’un nou acotxador de castell de set, el Joan Expósito.
A segona ronda tocava repetir el gran cinc de set que ja havíem assolit a Guissona només quinze dies abans.
Segon intent de la temporada i novament premi, tot i que aquesta vegada el castell no aniria tan maco i tant tranquil com a Guissona, però el més important és que hem sigut capaços de tornar-lo a descarregar i aquesta vegada a casa, després de casi sis anys sense fer-lo a Esparreguera.
Després de tantes emocions tocaria rematar la feina amb el quatre de set amb agulla, però finalment la sort no ens acabaria d’acompanyar.
20è Aniversari 2014Tot i aconseguir descarregar l’estructura del quatre, no arribaríem a carregar el pilar veient com aquesta vegada l’espadat no estava com per descarregar-lo.
Després de valorar la situació per part de la tècnica, decidiríem deixar el quatre amb agulla per un altre ocasió i ens decidiríem pel tres de set que tants bons resultats ens està donant aquesta temporada, estructura que aconseguiríem descarregar sense cap ensurt també en aquesta diada.
Per finalitzar descarregaríem un altre pilar de cinc que serviria per recuperar la confiança després de la llenya a Súria i després de descartar el vano de cinc que ha d’arribar ben aviat.
Posaríem el punt final a aquest intens cap de setmana amb un pica-pica a l’Escorxador on ens acompanyarien les nostres colles convidades i on faríem entrega d’unes plaques commemoratives als seus respectius representants, amb motiu del nostre 20è Aniversari.
Actuació molt positiva tot i no aconseguir assolir tots els objectius que ens plantejàvem, però per un altre banda, seguim veient com la colla continua creixent dia a dia.
Cal destacar el grup de grallers i tabalers de luxe que hem tingut la sort de gaudir durant aquest frenètic cap de setmana, on han mostrat la seva millor versió amb la presència, aquesta vegada si, de gairebé tots els músics que tenim a la colla i amb estrena inclosa d’un nou graller, el Nil Segura.
El següent repte ja el tenim a tocar, diumenge 18 de maig un altre cop a Esparreguera amb motiu de la Trobada del Montserratí on més que mai hem de seguir amb el gran nivell bordeus d’aquest boníssim 2014.

Orgull bordeus!!

                       20è Aniversari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: