FESTA MAJOR HISTÒRICA

Festa Major Esparreguera 2014L’actuació de Festa Major del 2014 serà recordada per sempre com una de les tardes més glorioses de la història dels Castellers d’Esparreguera, després d’assolir el millor resultat fins el moment dels nostres vint anys d’existència, descarregant un cinc de set a primera ronda, un set de set a tercera ronda i recuperant tota una torre de set carregada després d’onze interminables anys.
Festa Major Esparreguera 2014Completàvem la nostra actuació amb un imponent vano de cinc i recuperàvem per fi el pilar al balcó després de molts anys sense fer-lo per Festa Major.

Les colles convidades, Xiquets de Reus i Moixiganguers d’Igualada.

Abans de tot això i com és tradició, els nostres grallers i tabalers tornaven a despertar a tot Esparreguera amb les matines, tot anunciant la gran diada castellera que celebraríem a la tarda.

Diumenge al migdia tornàvem a sortir al carrer per participar un any més a la cercavila de Festa Major, organitzada per la Federació d’Entitats on els nostres castellers menys habituals gaidiríen de les seves oportunitats amb diversos debuts inclosos.Festa Major Esparreguera 2014

Per posar el punt final a la nostra participació durant aquesta Festa Major 2014, la nostra canalla s’encarregava de lluir diverses estructures que provocaríen l’admiració del nombrós públic assistent.

Un cop més s’ha tornat a demostrar que no tenim límits i que la progressió d’aquesta gran colla és constant.

Hem fet un altre pas endavant recuperant un castell molt important i d’enorme dificultat com és la torre de set que feia gairebé onze anys que s’ens resistia.

Ara toca aprofitar aquesta bona inèrcia que portem per tornar a portar a plaça el més aviat possible aquesta torre que ben segur descarregarem ben aviat.

Moltes felicitats a tota la gent bordeus per assolir la millor actuació de la nostra història i per recuperar una enorme torre de set que ens ha de donar ales.

Ara més que mai, orgull bordeus.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: