EL GRAN NIVELL BORDEUS ES MANTÉ TAMBÉ A MONTIGALÀ

Badalona Montigalà 2014

Segona test de la temporada per la colla bordeus, aquesta vegada a Montigalà (Badalona) amb motiu de la Festa de l’Espàrrec juntament amb el Castellers de Badalona i la colla castellera dels Laietans de Gramenet.

Tant el dia, com l’horari atípic de l’actuació, farien que aquest nou repte fos realment exigent per intentar assolir novament els nostres castells de set pisos, tenint en compte que actuàvem l’endemà de la nit de Carnestoltes i que haviem de començar a les 11:00 h. després dels canvis d’última hora.

Començàvem la diada amb un bon retard respecte a l’horari previst amb els pilars d’entrada, un per part de cada colla, els amfitrions (Castellers de Badalona), Laietans de Gramenet i el nostre.

Tot seguit s’iniciaria l’actuació on nosaltres aniriem en segon lloc, obrint boca amb el plat fort de la jornada, el tres de set.

Tot i no poder aturar el continu moviment a tot el tronc i no anar perfecte de mides, aconseguiriem descarregar aquest segon tres de set de la temporada, gràcies al rodatge assolit durant els assajos.
Gran feina de la pinya en la consecució de la nostra primera construcció de la jornada amb una labor realment determinant, demostrant un cop més que el tronc estar en les millors mans.Badalona Montigalà 2014

A segona ronda descarregaríem el nostre segon castell de la diada amb el quatre de set.

Parat, segur, àgil i amb debut inclós de la Elsa com a dos de castell de set.
Moltes felicitats Elsa!!!

A tercera ronda descarregaríem un preciós quatre de sis amb agulla, tot i introduir diversos debuts.

L’Àlex Ramón com a segon, el Marc Montserrat com a terç i la Mariona Casanovas com a dos.Badalona Montigalà 2014
Moltes felicitats també!!!

Per finalitzar descarregaríem el segon pilar de cinc de la temporada, en aquesta ocasió aniria més segur que el que vam descarregar per Sta. Eulàlia.

Gran actuació Bordeus, descarregant dos castells de set i un pilar de cinc més.
Ja portem cinc castells de set i dos pilars de cinc en només dues actuacions.

És just destacar el gran esforç dels nostres grallers i tabalers en un dia difícil per ells degut a la manca d’efectius, però tot i així, un cop més s’han entregat al màxim per aportar el seu granet de sorra als nostres castells.
Hem de pendre consciència del que estem fent i hem de donar el valor que es mereix el fet d’haver assolit una gran actuació com la d’avui a Montigalà, tenint en compte el moment de la temporada en el que estem i sabent que era un dia complicat per desplaçar-se lluny de casa.

Però avui em demostrat tots plegats que el compromís existeix i aquest gran compromís ens farà viure molts moments de glòria aquesta nova temporada que tot just estem encetant.

Moltes felicitats a tots!!!

Orgull Bordeus!!!

  1. Francesc Oltra

    Llegint i escoltant el nostre cap de colla, en Carles. Reconec que ha guanyat molts enters respecte els seus inicis.
    Sense perdre aquell punt de rauxa i seny que sempre l’ha acompanyat, detecto que ha incorporat un valor més, l’empatia. Factor important per la bona marxa d’una col·lectivitat. Enhorabona i ànims!

  2. pu.muki32@hotmail.es

    ole ole ole!!!!! quin cap de colla ,mes gran!!!!pero si es veritat que sempre hi ha d’haveri algu que ens guii!!! felicitats a tu tambe!!

  1. Retroenllaç: EL GRAN NIVELL BORDEUS ES MANTÉ TAMBÉ A MONTIGALÀ | Castellers d'Esparreguera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: