DOS CASTELLS DE SET EN SOLITARI

 Flama del Canigó 2014Cap de setmana llarg amb motiu de la revetlla de Sant Joan i com cada any hem tingut una doble cita castellera.
Dilluns 23 a la plaça del Centre feiem un bonic pilar d’honor per rebre la Flama del Canigó després de la lectura d’un emotiu manifest llegit per la nostra presidenta. Els amics de la Flama triaven un representat  la nostra entitat per fer aquesta lectura tenint en compte la commemoració del nostre vintè aniversari.
Dimarts 24, dia de Sant Joan, ens desplaçàvem com ja és tradició a Olesa de Montserrat amb l’intenció de plantar dos castells de set com a mínim, tot i actuar sols.Olesa de Montserrat 2014
Després d’un gran suspens meteorològic pels forts aiguats, finalment la tarda s’arreglaria i podríem actuar a la plaça Félix Figueras i Aragay.
Començaríem amb dos bonics pilars de quatre per encarar immediatament el tres de set.
Un cop més tornaríem a demostrar que aquesta és una estructura que tenim molt treballada i segura, tres de set descarregat de manera magistral, gran treball de tot el tronc i d’una pinya molt compromesa amb la gran ajuda inclosa de molt
s membres del públic assistent i amb unes gralles i tabals espectaculars.Olesa de Montserrat 2014

A segona ronda descarregaríem un preciós quatre de set amb debut inclòs d’un terç prometedor que baixa del pis de quarts, l’Arnau Tomás (Tintín), moltes felicitats.
A tercera ronda descarregaríem un bonic dos de sis, pensant en posar un pis més ben aviat.
Per finalitzar descarregaríem un nou pilar de cinc després de dues actuacions consecutives sense poder fer-lo.
Bona actuació a Olesa de Montserrat on hem aconseguit fer castells de set actuant sols i tenint en compte que aquest any la revetlla de Sant Joan ha coincidit en un pont llarg que convidava a passar uns dies lluny de casa. L’any que ve tornarem i acompanyats.
Propera actuació, la gran Festa Major d’Esparreguera on hem d’assolir la millor actuació de la temporada davant dels Xiquets de Reus i els Moixiganguers d’Igualada.

Orgull bordeus

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: