ARRIBEN ELS CASTELLS DE SET A MONISTROL

Monistrol de Montserrat 2014Última actuació de la primera part de la temporada a Monistrol de Montserrat amb motiu de la Festa Major, juntament amb els Tirallongues de Manresa.
Per primera vegada actuàvem amb una altre colla en aquesta plaça, fet que ens permetia aspirar a fer tres castells de set, precisament on mai abans havíem aconseguit enlairar més de sis pisos.
ComençàvMonistrol de Montserrat 2014em amb els pilars pilars caminants, en el nostre cas amb el tronc habitual exceptuant l’enxaneta, però això no ens impediria descarregar-lo sense cap ensurt.
Tot seguit obriríem l’actuació amb un preciós tres de set descarregat a primera ronda amb algun canvi inclòs a nivell de tronc.
A segona ronda descarregaríem un treballat quatre de se,t també amb alguns canvis al tronc, però també aconseguiríem descarregar-lo amb ofici.

A tercera ronda descarregaríem el quatre de set amb agulla, aquesta vegada recuperant la confiança que feia temps que no veiem en aquest castell, deixant despullat un impecable pilar de cinc que descarregaríem de manera magistral.Monistrol de Montserrat 2014
Per posar la cirereta a aquesta bona actuació, tornaríem a descarregar un espectacular pilar de cinc aixecat per sota.
Punt i final a aquesta històrica primera meitat de temporada on hem descarregat castells de set en totes les actuacions, fins i tot on hem actuat sols.
Ara ens espera una apassionant recta final de temporada amb reptes molt bonics, com el Concurs de Castells, l’oportunitat de descarregar per primera vegada la torre de set i qui sap que més.
Resten dos assajos abans de les merescudes vacances durant les que hem de carregar energies per afrontar el gran tram final.

Molt bones vacances a tothom!!

Orgull bordeus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: