ACTUACIÓ DE TRANSICIÓ A SÚRIA

Súria 2014Aquest dijous 1 de maig ens desplaçàvem a Súria per actuar juntament amb el Salats de Súria per completar la vuitena actuació de la temporada per la nostra colla.
Després de la gran actuació assolida a Guissona diumenge passat i tenint en compte que ens trobàvem en l’inici del pont de l’1 de maig, afrontàvem aquesta diada amb moltes baixes tant a tronc com a pinya, però l’objectiu un cop més seria descarregar els millors castells possibles donades aquestes circumstàncies.
Començaríem amb els pilars d’entrada, amb un bonic i ferm pilar de quatre descarregat després del ball dels Gegants.
A primera ronda començaríem amb el quatre de set, castell que hauria de servir per comprovar les forces i la confiança de la colla tot i els canvis a tronc i les baixes comentades a nivell de pinya.
El castell no seria pas plàcid, les rengles s’anirien obrint a poc a poc i el moviment aniria a més, però tot i aquestes dificultats aconseguiríem descarregar el sisè quatre de set de la temporada i dissetè castells de set d’enguany.
Súria 2014A segona ronda tocaria repetir l’aposta més segura per nosaltres en aquesta temporada, el tres de set que fins ara havíem descarregat en totes les actuacions, inclosa l’Ermita del Puig.
Després de desmuntar el peu, tornaríem a provar-ho, però la cosa quedaria en intent desmuntat ja que l’estructura no s’enlairaria amb la suficient seguretat com per garantir la descarregada.
Després d’aquest intent desmuntat optaríem pel cinc de sis, amb l’objectiu de calmar els ànims i ja de pas donar confiança i rodatge als castellers de tronc que disposen de menys oportunitats.Súria 2014
I dit i fet, aconseguiríem descarregar aquest cinc de sis tot i que d’una manera força treballada, especialment al tres on no acabaríem de trobar la mida en cap moment.
A tercera ronda optaríem pel quatre de sis amb l’agulla, també molt treballat tant a tronc com a pinya, però també l’aconseguiríem descarregar sense més conseqüències.

Per finalitzar arribaria el torn del pilar de cinc, estructura que també comptàvem per actuacions fins aquesta diada, però en aquesta ocasió la sort no ens acompanyaria.
El pilar s’aniria aixecant sense assentar-se en cap moment i abans de la carregada s’acabaria trencant, afortunadament sense més conseqüències.
Actuació de transició que ens ha de servir per donar encara més valor a tot el que hem assolit fins ara durant aquest grandíssim 2014. En aquesta ocasió les coses no ens han sortit tant bé com és habitual, però la part positiva és que hem sigut capaços de sumar un altre castell de set al nostre palmarés i que hem pogut donar rodatge a castellers de tronc que necessitarem i molt en properes actuacions.
Destacar la gran labor de la pinya en una actuació amb menys efectius dels desitjats.
Ara ja podem centrar-nos en les dues actuacions més importants del que va de temporada, amb l’Aniversari i el Montserratí, en dos caps de setmana consecutius on hem de tornar a exhibir el gran nivell de la colla bordeus.

Orgull bordeus!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: