RETORN BORDEUS AL CONCURSET

Concurs 7 Torredembarra 2013Després de molts anys, aquest diumenge 6 d’octubre els Castellers d’Esparreguera hem tornat a participar al Concurset de Castells de Torredembarra.
Moltes emocions es barrejaven durant aquesta jornada castellera on arribavem a grans espectatives.
Començavem en segon lloc amb el pilar caminant, pujant els corresponents cinc graons i caminant vint-i-cinc metres. Tot i fer-lo amb una enxaneta poc experimentada, el pilar s’executà de manera fantàstica amb un treball impecable de la nostra pinya. Felicitar a la Clàudia per la seva gran estrena en aquest tipus de pilar.Concurs 7 Torredembarra 2013
A primera ronda optariem pel quatre de set amb agulla, castell que ens faria no començar de la millor manera ja que no el podriem ni carregar degut als nervis de la canalla en el moment de carregar el pilar. Una autèntica llàstima perquè el castell fins aquell moment havia anat molt bé.
Aquest fet ens faria canviar els nostres plans de cara a la segona ronda on descarregariem un segur i bonic quatre de set.
Amb la confiança d’haver descarregat aquest castell ens decidiriem a provar el set de set, la nostra gran aposta de la temporada. Però la sort no ens acompanyaria amb aquest inèdit castell per nosaltres, ja que no el podriem acabar de carregar degut de nou a la indecisió de la nostra canalla en aquest cas al tres. Una llàstima novament perquè aquest set de set el teniem gairebé fet tot i no tenir-lo maco de mides.Concurs 7 Torredembarra 2013
En ronda de millora descarregariem el tres de set, tot i el cansament acumulat de la pinya i el tronc.
Aquest cansament ens faria descartar el pilar de cinc i descarregariem en el seu lloc dos bonics pilars de quatre.
Cal felicitar a tota la colla pel gran esforç realitzat durant aquest últims assajos i actuació on hem arribat amb moltíssima il.lusió i amb totes les ganes de fer coses grans.
Agrair de manera molt especial a tots els familiars i amics que ens heu ajudat tant en aquest concurset i en els assajos previs, sense tots vosaltres mai ens haguéssim pogut plantejar una actuació com aquesta.
Esperem poder regalar-vos el desitjat set de set ben aviat.
Felicitats als Castellers del Poble Sec per la seva gran actuació i pel ser els merescuts guanyadors d’aquest Concurset de 2013.
A Torredembarra hem demostrat que tenim capacitat de fer grans castells com el set de set, si seguim treballant així durant els propers assajos i seguim contant amb tantes camises a les properes sortides, segur que aconseguirem descarregar per primera vegada a la nostra història aquest gran castell.

Comptem amb tots vosaltres!!!

[audio http://webbordeus.podcast.es/descarga/podcast_46832.mp3,|titles= Concurs 7 Torredenbarra |artists=Carles Aguirregabiria  |animation=no|width=800]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: