Matadepera

Matadepera 2013Després d’un mes d’aturada per vacances, els Castellers d’Esparreguera hem tornat a fer castells, aquest cop a Matadepera amb motiu de la seva Festa Major juntament amb els Castellers de Terrassa, per completar la catorzena actuació de la temporada.
Amb només un assaig les perspectives no podien ser massa optimistes el que ens obligaria a plantejar una diada força conservadora.

Començavem amb els pilars d’entrada, dos pilars de quatre per part de Terrassa i un per part nostre, descarregats sense cap incidència.Matadepera 2013

A primera ronda la nostra aposta seria la torre de sis, descarregada amb molta solvència amb el tronc habitual.

A segona ronda arribaria el gran repte de la jornada amb el quatre de set, dinovè castell de set de la temporada. Obert d’inici a les buides ja es va començar a girar abans de la carregada el que ens va obligar a defensar-lo amb força patiment. Grandíssim treball de la pinya, especialment amb una de les plenes.

A tercera ronda descarregariem un tres de sis amb agulla que no va parar de tremolar. Es notava la falta de ritme provocat per l’aturada estival.

A la ronda de pilars intentariem en solitari el pilar de cinc però l’hauriem de desmuntar al no estar ben lligat de tronc.

Per tant acabariem amb un pilar de quatre.

Castellers de Terrassa, quatre de set, quatre de set amb agulla, tres de set i pilar de quatre.
Tot i les dificultats evidenciades en aquesta actuació, podem fer un balanç positiu ja que em pogut descarregar un nou castell de set tot i l’aturada de vacances. Necessitem assajos per recuperar el més aviat possible el gran nivell que haviem aconseguit abans d’aquestes vacances.

Proper objectiu, diumenge dia 8 a Viladecans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: