Festa Major Olesa de Montserrat

ARRIBEM ALS CATORZE CASTELLS DE SET

Olesa Festa Major 2013Desena actuació de la temporada amb motiu de la Festa Major d’Olesa de Montserrat, juntament amb els Castellers de Terrassa.

Obriem l’actuació amb dos bonics pilars de quatre descarregats amb molta seguretat i amb alguns castellers no habituals al tronc. Ja sumem dinou pilars de quatre aquest any en actuacions, (un d’ells caminat i dos aixecats per sota), tot això sense comptar cercaviles i pilars de comunió i casament.

A continuació i en primera ronda arribaria el nostre setè quatre de set de la temporada, castell amb el que sempre hem obert les actuacions de set pisos d’enguany.
Mal quadrat i deformat desde la col·locació dels segons, a mida que la resta del tronc anava pujant el castell aniria quedant cada cop més lleig. Tot i això estava molt parat i el podriem descarregar sense cap dificultat.Olesa Festa Major 2013

A segona ronda arribaria el nostre sisè tres de set de 2013, catorzè castell de set d’aquesta temporada, que acabariem descarregant amb grandíssima seguretat i agilitat.

A tercera ronda finalment descartariem la possibilitat de tornar amb el quatre de set amb agulla i optariem pel cinc de sis, descarregat també amb moltes garanties. Quinzè castell de sis de l’any.Olesa Festa Major 2013

Per tancar l’actuació tornariem un cop més amb tota una garantia d’èxit per nosaltres aquesta temporada com és el pilar de cinc, segur, ràpid i preciós, reflectint la gran feina dels assajos. Ja és el nostre cinquè pilar de cinc d’enguany.

Castellers de Terrassa, 2p4d, 3/7d, 4/7ad, id4/7, 4/7d i p5d.

Molt bona actuació un cop més que ens permet mantenir el nostre bon nivell d’aquesta temporada, on seguim sumant castells de set, ja portem catorze, més que els dotze que vam aconseguir fer durant tot l’any 2012.

Diumenge a Abrera hem de continuar sumant més castells de set i més pilars de cinc al nostre palmarès, amb la intenció d’arribar a la nostra Festa Major en el millor estat de forma de la colla bordeus dels últims vuit anys.

Continuem fent entre tots, més gran i bonic el futur i la història de la nostra colla.

Castellers d’Esparreguera

2p4,4de7,3de7,5de6,p5

Castellers de Vilafranca

2p4,3de7,4de7a,id4de7,4de7,p5,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: