Crònica Montserratí

MILLOR ACTUACIÓ DE LA TEMPORADA I NOVÈ CASTELL DE SET A IGUALADA

montserrati 2013Magnífica actuació de la colla bordeus en aquesta nova trobada del Montserratí, enguany a la plaça Pius XII d’Igualada. Atípica trobada marcada per l’absència dels Tirallongues de Manresa per primer cop des que existeix, en el seu lloc seria convidada la colla dels Nens del Vendrell.
Sisena actuació de la temporada per nosaltres i cal destacar que ja portem nou castells de set d’un total de disset enguany i tres pilars de cinc dels disset que hem fet en total en aquestes actuacions.
Després dels tradicionals pilars de quatre d’entrada ens preparàvem per tirar un nou quatre de set, (el cinquè). Molt ben treballat tant al tronc, com a la pinya i el pom de dalt tot i acabar bastant obert de les buides, però l’acabaríem descarregant sense patir.montserrati 2013
A segona ronda tornàvem amb el tres de set, (el quart) i podem dir que continuem tenint-lo molt segur. Fantàstic el treball de tota la pinya un cop més, realment clau per donar la màxima seguretat a aquest magnífic tronc i a la nostra valenta canalla.
En tercera ronda recuperaríem el dos de sis, un castell que no fèiem desde El Clot. Amb alguna petita dificultat amb un dels dosos però molt ben treballat i descarregat.
Per finalitzar aquesta trobada tornaríem a recuperar el desitjat pilar de cinc, construcció que no podíem descarregar desde l’actuació del Clot. Destacar en aquest pilar el debut de la Mireia com enxaneta en aquest tipus d’estructura.
Gràcies a les moltíssimes proves realitzades per aquesta enxaneta al pilar de cinc i a la seguretat transmesa per un ja experimentat tronc, es podria descarregar, tot i tremolar durant tota l’execució.montserrati 2013
Moixigangues d’Igualada: p4, 5d7, 4d8, 7d7 i v5.
Nens del Vendrell: p4, 3d7, 4d7, 2d6 i p5.
Millor actuació de la temporada tot i no haver pogut portar el nostre quatre de set amb agulla, degut a la manca d’efectius a la pinya. El tronc ja el tenim a punt, ara només ens falta un major compromís de la pinya per poder-lo portar a plaça ben aviat.
Cal felicitar a la nostra canalla per la seva valentia, especialment a la Berta, tot i la caiguda de fa quinze dies han demostrat que tenen una enorme capacitat de reacció, gràcies també al treball de l’equip de canalla.
Un cop més en gaudit d’unes magnífiques gralles que fan més espectaculars els nostres castells.
Per finalitzar, agrair a tota la colla la seva participació a la formació de pinyes de dissabte, realment ha servit per fer un bon pas endavant i a Igualada ja s’han pogut veure resultats molt positius.
Cal seguir amb aquesta línia de treball per poder seguir recollint els nostres fruits en properes actuacions, amb la nostra Festa Major cada cop més a prop.
Treball i màxim compromís per assolir el desitjat 4d7a!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: