Crònica Festa Major d’hivern

HEM FET POSSIBLE EL MILLOR INICI DE TEMPORADA DE LA NOSTRA HISTÒRIA

 

Primera actuació d’enguany amb motiu de la nostra Festa Major d’hivern i de la nostra patrona (Sta. Eulàlia), juntament amb una colla important, els Castellers de Sabadell.Festa Major hivern 2013 (14)

La majoria de nosaltres no sabíem el que era iniciar una temporada fent castells de set i entre tots ho hem fet possible, si, entre tots hem fet història, després de fer realitat el millor inici de temporada que mai havíem fet fins ara.

Iniciavem la diada amb els tradicionals pilars d’ofrena a dins l’església, un per part de cada colla, tots dos, molt ben treballats i descarregats.

Tot seguit iniciàvem l’actuació davant l’església amb altres dos pilars de quatre descarregats, un per part de cada colla.

A continuació arribaria un dels moments màgics de la jornada, amb el tres de set.Festa Major hivern 2013 (30)

Feia nou anys, que no intentàvem portar a plaça per Sta. Eulàlia aquest castell i aquest seria el dia triat per tornar-ho a intentar.

I primera alegria del dia, tres de set descarregat amb la mateixa solvència que en els assajos, la feina feta setmanes enrere donava els seus fruits i el primer moment històric.

Festa Major hivern 2013 (44)A segona ronda arribaria el torn del quatre de set. Feia tres anys que no intentàvem plantar aquest castell a plaça en la primera actuació de l’any. La última vegada va quedar en intent però enguany, les coses anirien bastant millor ja que aconseguiríem descarregar també aquest castell, tot i acabar bastant obert i deformat, però gràcies al convenciment i esforç de tots, ara podem parlar d’un altre castell èpic de la colla bordeus.

La tercera ronda serviria per provar el cinc de sis, un castell al que hem de col·locar un pis més aquesta temporada. Després d’un primer intent, aconseguiríem també descarregar aquesta construcció sense més problemes.

Amb aquest tres castells, més els dos pilars de quatre inicials, estaríem en disposició de firmar la millor actuació de la nostra història per Sta. Eulàlia si aconseguíem descarregar el pilar de cinc.

Festa Major hivern 2013 (55)I dit i fet, preciós pilar de cinc descarregat amb un tronc inèdit on s’estrenaven baix, segon, terç i enxaneta. Tornàvem a recollir els fruits de tota la bona feina feta als assajos durant mesos.

Hem començat la temporada de la millor manera possible, portant els nostres millors castells fins el moment amb unes gralles i tabals de luxe i vivint un cap de setmana espectacular, amb unes vigílies molt especials que coincidien amb el mercat medieval de la nostra vila.

Ha sigut un cap de setmana on hem pogut disfrutar amb un gran sopar amb espectacle i festa inclosos, que trigarem molt de temps en poder oblidar, i a tot això, li hem pogut posar la cirereta amb una actuació històrica.

Felicitats a tots els que ho hem fet possible, especialment al nostre cap de colla, la seva tècnica i com no a la nostra Junta i la seva comissió de festes.

Gràcies a tots, des del primer casteller d’aquesta gran colla fins l’últim, ara és responsabilitat de tots nosaltres no desaprofitar aquest moment tant dolç.

Vhug

Castellers d’esparreguera

 p4,p4,3de7,4de7,i5de6,5de6,p5,

Castellers de Sabadell

p4,p4,3de7,5de7,4de7,p5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: