Crònica El Bruc

ACTUACIÓ DE TRANSICIÓ AL BRUC

El Bruc  2013
Després de la millor actuació de la temporada a Igualada, arribaria una nova actuació per posar a prova la capacitat de convocatòria d’aquesta colla en un dia i horari complicats com és dissabte a la tarda. El motiu la Festa del Timbaler, sense dubte un bon aparador per la colla en una festa molt maca que arrossega moltíssim públic.El Bruc  2013 Per començar fariem un preciós pilar de quatre al monument del Timbaler després de l’actuació dels quatre grups de batucada i enmig d’una gran ovació del molt nombrós públic assistent. Dues hores més tard i després de la desfilada dels grups de batucada arribariem molt dispersats a la Plaça, lloc on hauriem d’actuar. Obririem la nostra actuació amb un segur pilar de quatre, enmig d’una plaça completament plena i amb un tronc molt poc habitual.
A continuació optariem per un quatre de sis amb agulla i un tres de sis, tots dos castells també amb presència d’alguns castellers de tronc poc habituals però continuen demostrant que mereixen les seves oportunitats.
Després de la primera ronda, inexplicablement es donava l’ordre de marxar als grups de batuca, provocant que la plaça quedés gairebé buida.
A tercera ronda tornariem a apostar un cop més per una ja consolidada torre de sis.El Bruc 2013
Per finalitzar l’actuació acabariem amb un preciós pilar de quatre aixecat per sota.
Cal fer una lectura positiva d’aquesta actuació pel fet de tenir presència en una població tant propera com és el Bruc, on resideixen uns quants membres de la nostra colla.
Per un altre banda, cal destacar la nombrosa presència de castellers de tronc no tant habituals, fet que ens dona més oportunitats de tenir el màxim d’opcions possible de cara a les necessàries rotacions, pensant al mateix temps en els grans castells que encara han d’arribar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: