Crònica del Clot

SENSE PODER MANTENIR EL NIVELL DE STA. EULÀLIA A BARCELONA

 

 

el Clot (37)Segona actuació de la temporada al barri del Clot de Barcelona juntament amb els Castellers de Barcelona i Sagals d’Osona.

El dia no acompanyava pel que fa la meteorologia, de fet un cop a plaça només podríem fer els pilars caminats i tot seguit, la pluja tornaria a fer acte de presència per obligar-nos a canviar el lloc de l’actuació, finalment al local dels Castellers de Barcelona.

El pilar caminat va anar tant segur com ja és habitual, tot i que no les ocasions per fer-lo no són gens freqüents.

Després del desplaçament fins el local, repreníem l’actuació i pel que fa a nosaltres ens encarregaríem de tancar la primera ronda amb la nostra aposta forta de la jornada amb el quatre de set.

Tot i començar obert a les dues buides, aconseguíem descarregar-lo sense més problemes. Cal destacar en aquest castell el debut de la Mercè Folqué i del Toni Espinosa com a baixos de castell de set.

A segona ronda no podríem tirar el tres de set degut a una baixa a terços. El castell triat per substituir-lo seria el quatre de sis amb agulla. Estructura descarregada amb molta seguretat, sense dificultats i amb debut d’un segon, el Sergi i l’Albeta Navarro com a dos al pilar, moltes felicitats a tots dos.el Clot (41)

A tercera ronda arribaria el torn de la torre de sis on cal destacar aquesta vegada la bona mida i bona postura de tot el tronc, detall primordial en aquest tipus de castell. Per tant , tercer castell descarregat de la jornada a més del pilar caminat. Felicitar també a la Rebeca pel seu debut a la nostra colla, després de fer de dos en aquesta torre.

Però encara faltaria posar la cirereta a aquesta sortida amb la ja aposta segura de la nostra colla, el pilar de cinc. Tot i que tremolava lleugerament, es va poder descarregar amb la solvència habitual. Segon pilar de cinc descarregat de la temporada en només dues actuacions i cal destacar, que ja portem tants pilars de cinc descarregats com tot l’any 2012.

Pel que fa als resultats de les altres dues colles:

Castellers de Barcelona, pilar caminant, tres de vuit, dos de set, quatre de vuit, dos pilars de cinc i tres pilars de quatre, tot descarregat.

Sagals d’Osona, pilar caminant, cinc de set, quatre de set amb agulla, quatre de set i pilar de cinc tot descarregat.

Castellers d’Esparreguera

 p4cam,4de7,4de6a,2de6,p5,

Castellers de Barcelona

p4cam,3de8,2de7,4de8,2p5,3p4

 Sagals d’Osona

p4cam,5de7,4de7a,4de7,p5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: