Crònica Baix Llobregat Olesa de Montserrat

Baix Llobregat 2013Intensísim cap de setmana amb molta activitat castellera, començant dissabte al matí amb tallers a Olesa.
A la tarda desplaçament a Esplugues de Llobregat amb motiu de la XIX Trobada del Baix Llobregat on vam actuar amb altres set colles de la comarca i on ens va tocar picar pedra degut al reduït nombre d’efectius, però tot i així vam poder descarregar un p4, el 2/6, 3/6 i finalment el 4/6 a la ronda de millora, després d’un intent desmuntat a primera ronda. Per finalitzar descarregariem un pilar de quatre carregat per sota.
Destacar el debut de la Maria Navarro com a dos i del Teo com a baix, moltes felicitats!!!!Baix Llobregat 2013

Diumenge a la tarda arribaria el gran moment del cap de setmana amb el que acabaria sento la millor actuació de la temporada i dels últims gairebé cinc anys.

Amb motiu de la commemoració de la plaça de l’ajuntament d’Olesa com a plaça de nou fa justament un any amb el tres de nou amb folre descarregat pels Castellers de Vilafranca, tornàvem a actuar enguany les mateixes colles en el mateix escenari.

Iniciavem l’actuació sense pilars d’entrada i obrint ronda amb un segur quatre de set descarregat amb un canvi d’última hora a segons, a part del gran debut del Sergi com a segon de castell de set, del Ramón i el Xavi “Elsa” com a baixos de castell de set i amb el retorn del Loiro a terços després de superar la seva lesió.Baix Llobregat 2013
A segona ronda arribaria el gran moment de la temporada amb el desitjat i esperat 4/7a. Tot i els molts nervis per part de tot el tronc i la nombrosa pinya, descarregariem aquest castell de set i mig gairebé cinc anys després. Una mica lleig en una de les plenes però bastant ràpid i segur. Primer castell de set del Siscu com a segon, de la Gisel.la com a terç a dins del pilar, igualment que l’Albeta però com a dos.
Després de la gran celebració tocaria descarregar un ferm tres de set amb un nou debut, l’Alejandra com a dos de castell de set.
Només faltaria posar la cirereta a aquesta gran actuació amb el pilar de cinc que també descarregariem amb enorme solvència.
Per tancar la jornada, descarregariem un pilar de quatre després de descobrir la placa commemorativa que identifica aquesta plaça de l’ajuntament d’Olesa com a plaça de nou.
L’actuació dels Castellers de Vilafranca, 3/9fd, 2/8fd, 4/8ad, p/6d i quatre p/4d.
Olesa de Montserrat 2013Objectiu assolit després de descarregar tres castells de set i el pilar de cinc en una mateixa actuació amb nombrosos debuts tant a tronc com a pinya i després de recuperar un castell tant especial per nosaltres com és el quatre de set amb agulla, tot això després de gairebé cinc anys, massa temps per una colla com la nostra i que ens ha de recordar la gran dificultat del que hem assolit aquest diumenge a Olesa.
Com ha quedat demostrat, si hi som tots les coses surten bé i els èxits arriben, ara cal seguir amb les mateixes ganes i no afluixar ni un pèl, arriben més grans actuacions on hem d’exhibir aquest gran nivell, especialment per la nostra Festa Major.
Ens hem de felicitar tots plegats i hem de gaudir al màxim d’aquesta gran actuació, per tot el que hem patit aquests últims anys i especialment per tots els que fa poc que heu arribat a la colla on ja realitzeu una grandíssima labor, sense vosaltres no haguésim aconseguit aquesta gran fita.
Visca els Castellers d’Esparreguera!!

Castellers d’Esparreguera

 4de7,4de7a,3de7 p5,p4,

Castellers de Vilafranca

3de9f,2de8f,4de8a,p6,4 p4,

  1. Companys, la Diada es va celebrar a Esplugues de Llobregat amb altres set Colles de la comarca: Esplugues, Cornellà, Sant Feliu, Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Vicenç dels Horts. Enhorabona per la vostra actuació!

  1. Retroenllaç: Crònica Baix Llobregat Olesa de Montserrat | Castellers d'Esparreguera

  2. Retroenllaç: Crònica Baix Llobregat Olesa de Montserrat | Castellers d'Esparreguera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: