Crònica Abrera

NOU ANYS DESPRÉS TORNEM A DESCARREGAR UN CASTELL DE SET A ABRERA

Nova actuació de Festa Major, aquest cop a Abrera, localitat on no actuàvem des de l’any 2011.
La colla convidada serien els Margeners de Guissona amb els que encararíem l’onzena actuació de la temporada amb el repte de mantenir-nos en el nivell dels dos castells de set per actuació.
Per començar plantaríem a plaça dos pilars de quatre ben ferms que serien descarregats sense cap incidència, la jornada començava doncs sense ensurts. Amb aquest dos pilars de quatre ja sumem vint-i-sis en actuacions aquest any.
A primera ronda, el castell triat aquest cop, seria el tres de set, sent la primera vegada en tota la temporada que no obríem una actuació de set pisos amb el quatre. Pura anècdota perquè aconseguiríem descarregar aquest tres de set amb molta seguretat i tranquil.litat, tot i haver-lo quadrat una mica més obert del que és habitual, pensant en el pilar que hem de posar al mig d’aquesta estructura per la nostra Festa Major.
Setè tres de set i quinzè castell de set descarregat de la temporada, aquest molt especial per nosaltres perquè feia ja nou anys que no aconseguíem portar cap castell de set a aquesta plaça, l’important és seguir sumant.
A segona ronda les coses no ens anirien tant bé, després de dos intents desmuntats de quatre de set, situació que ens faria perdre ronda.
Això ha esdevingut tota una nova experiència per molts membres de la nostra colla, però al mateix temps, ens ha de servir a tots plegats per aprendre i agafar experiència, tant el tronc com la pinya, i ser ben conscients de la dificultat que comporta la nostra passió castellera i sobretot per mentalitzar-nos que els castells de vegades s’han de patir, perquè tot i haver-los descarregat en moltes diades, els castells també poden fer-nos patir molt més de l’habitual, fins el punt d’arribar a caure, fet que hauriem de viure amb la màxima naturalitat.
Però aquestes circumstàncies no ens poden desanimar i el que hem de fer és continuar treballant els nostres castells amb el màxim silenci i concentració, tant els troncs com les pinyes per assolir els nostres objectius.
A tercera ronda arribaria el torn del cinc de sis, seria la tercera vegada d’enguany en que portaríem aquesta estructura a plaça, pensant també en posar un pis més ben aviat. Cinc de sis descarregat tot i patir alguns petits problemes a la torre.
Per finalitzar la nostra actuació a Abrera, descarregaríem un espectacular pilar de cinc, el sisè de la temporada, aquesta vegada encara més sòlid que l’últim que vam descarregar fa només sis dies a Olesa de Montserrat.
Margeners de Guissona, 2p4, 3/7, 2/6, 3/7x/s, p5.
Ara toca pensar en la nostra actuació més important de la temporada amb motiu de la Festa Major d’Esparreguera, dissabte 13 de juliol a les 19:00 h. a la plaça de l’Ajuntament, on tindrem l’oportunitat de veure castells de nou pisos i on la colla bordeus hem de saber donar el millor de nosaltres mateixos, per aconseguir gaudir dels castells de set i mig que tants anys fa que s’ens resisteixen en una diada tant important com aquesta.
El quatres de set amb agulla, cinc de set, tres de sis amb agulla i dos pilars de cinc simultanis ens esperen si estem disposats a continuar treballant durant aquests quatre assajos que ens resten fins aquesta gran fita.
Fem-ho realitat, ningú pot faltar per Festa Major!

Castellers d’Esparreguera

2p4,3de7,id4de7,id4de7,5de6,p5,

Margeners de Guissona

2p4, 3de7, 2de6, 3de7x/s, p5,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: