Crònica 19é Aniversari

DOS CASTELLS DE SET MÉS PEL 19 è ANIVERSARI

Cap de setmana ben intens el que hem viscut amb motiu del nostre 19è aniversari. Començàvem dissabte a la tarda 19e Aniversari 2013amb les vigílies plantant cinc pilars de quatre, (un d’ells carregat per sota), una torre i un tres, enmig d’un ambient fantàstic donada la coincidència amb altres actes que es celebraven al carrer.
Just després de les vigílies arribava el sopar concurs de l’aniversari amb una gran varietat de montaditos elaborats per la nostra gent, en un escorxador decorat espectacularment per l’ocasió seguint la temàtica hippie de la festa. I com no podia ser d’un altre manera tothom vestit de hippie per donar més ambient a la festa. Gran nit la que vam poder gaudir tots plegats.
L’endemà començàvem la jornada amb les matines on tornàvem a gaudir del gran grup de gralles i tabals que tenim aquesta temporada.
Al migdia arribaria el plat fort del dia amb la nostra quarta actuació de la temporada.
L’actuació començaria a condicionar-se amb el considerable retard de l’ambulància, ni més ni menys que 35 minuts.
A partir d’aquí començàvem amb la ronda de pilars d’entrada juntament amb dues colles molt mermades d’efectius, Castellers de Rubí i Nyerros de la Plana que no podrien aixecar ni un sol castell durant tota l’actuació, només els pilars d’entrada i sortida.
19e Aniversari 2013Aquesta ronda de pilars seria accidentada, Nyerros i nosaltres descarregàvem el pilar de quatre sense dificultats però Rubí no tindria sort i el pilar es trencaria lesionant-se dos castellers de tronc.
Aquest fet continuaria condicionant la jornada ja que ens obligava a aturar-nos una bona estona.
Arribaria la primera ronda on tornàvem a descarregar el quatre de set per tercera vegada aquesta temporada i amb un canvi inclòs a quarts.
A segona ronda arribaria el torn del tres de set amb un gran ensurt degut a la despenjada de la nostra acotxadora. Per sort i gràcies a la funció del casc i la pinya, la caiguda no va ser gens dolenta i podem dir que tant la Berta com la Isa es troben perfectament.19e Aniversari 2013
Aquesta incidència continuaria marcant l’esdevenir de l’actuació degut al nou desplaçament de l’ambulància fins a l’hospital i això comportaria una llarga aturada que ens provocaria una pèrdua d’efectius de pinya. Això sumat al fet de la caiguda ens faria rebaixar les nostres pretensions de cara a la tercera ronda decidint treure un pis al quatre amb agulla. Després d’un intent desmuntat, el descarregaríem sense més complicacions.
Per acabar i després de que Rubí renunciés a fer el seu castell a tercera ronda, arribaren els pilars de sortida amb dos pilars de quatre simultanis descarregats.
Malgrat totes les dificultats hem viscut una bona actuació que ens ha permès continuar sumant més castells de set i ja en portem sis aquesta temporada.
El quatre de set amb agulla ens espera i si tot va bé, el podrem portar a Igualada d’aquí a 15 dies pel Montserratí.
Ara només cal que seguim treballant dur per assolir els nostres reptes.
 
 
 

Castellers d’Esparreguera

p4,4de7,3de7,id4de6a,4de6a,2p4, 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: