CONTINUA LA RATXA DE CASTELLS DE SET A LLEIDA

Lleida 2013Dissabte 26 d’octubre ens desplaçàvem a Lleida amb motiu de la Diada de la colla local juntament amb els Castellers de Terrassa.
En un dia atípic climatològicament parlant i en un horari també molt atípic degut al clàssic, afrontàvem aquesta penúltima actuació de 2013 (vint-i-dosena de la temporada), encara amb aquell bon regust de Montserrat.
Sense pilars d’entrada iniciàvem la nostra actuació amb la torre de sis que descarregariem de manera plàcida i segura, mantenint una bona mida i bones postures en tot moment, tot i introduir-se algún petit canvi al tronc. Novena torre descarregada enguany.Lleida 2013
A segona ronda optariem pel quatre de set, tot i tenir alguna baixa important tant a la pinya com al tronc, però quedaria demostrat que aquest castell el tenim molt ben treballat i el descarregariem de manera magistral. Disetè quatre de set de la temporada i trenta-tretzè castell de set d’enguany, impressionants registres.
A tercera ronda descarregariem un preciós tres de sis  donant oportunitats a castellers de tronc menys habituals.
A ronda de pilars intentariem un cop més el pilar de cinc, aquesta vegada amb el tronc titular que venien sense provar-lo a plaça a ronda de pilars des de l’actuació a Vilafranca.
Tot i anar pujant molt maco i parat, el pilar s’acabaria trencant endavant de manera inexplicable abans de la carregada. Primera caiguda de pilar de cinc de la temporada sense comptar l’intent pilar de cinc per sota a Guissona i la caiguda de l’agulla del quatre per la nostra Festa Major.Lleida 2013
Realment no ha de ser ni molt menys motiu de cap mena de preocupació, ja que aquest mateix pilar s’ha descarregat aquest any ni més ni menys que nou vegades.
Finalitzariem amb un bonic pilar de quatre.
Tot seguit marxariem al local dels Castellers de Lleida on ens tenien preparat un bon berenar-sopar mentres podiem gaudir plegats del gran clàssic.
Resta només una sola actuació, (la nostra Diada), per tancar aquesta magnífica temporada on estem trencant molts registres i on també estem fent història.
Seria molt bonic per la colla poder tancar amb grans castells aquest inolvidable 2013, recordem que encara no hem pogut fer aquest any el tres amb agulla i la nostra Diada del diumenge 10 de novembre podria ser una excel·lent oportunitat per aconseguir-ho.

Comptem amb tots vosaltres per tancar d’una manera brillant aquesta gran temporada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: