COMPLETADA UNA DE LES MILLORS DIADES DE LA COLLA

20ª DiadaGran cap de setmana que va servir per acomiadar aquesta gran temporada amb la celebració de la nostra Diada.
Començavem amb les vigílies el dissabte a la tarda després de la xocolatada molt ben organitzada a l’Escorxador per a la nostra canalla.
A continuació sortíem en cercavila per enlairar els diferents pilars i alguns petits castells en un recorregut concentrat en la fira d’artesans del carrer del Arbres.
L’endemà arribaria el plat fort del cap de setmana amb la vintena Diada de la colla que serviria per posar el punt final a la temporada, amb els Castellers de Solsona com a colla convidada.
Començaríem amb dos bonics pilars de quatre descarregats sense cap mena de problema.
A continuació arribaria el torn del quatre de set, amb la intenció de començar amb confiança amb el castell que més vegades hem descarregat aquesta temporada (divuit amb aquest) i amb debut a terços inclós, l’Oscar de la Maika que s’estrenava com a terç de castell de set, moltes felicitats!!
Tot i anar bastant deformat, descarregariem aquest quatre amb una mica més de feina de l’habitual però sense excesius ensurts.
A segona ronda provariem el quatre de set amb agulla, però els nervis ens farien tenir que desmuntar-lo després de patir alguna dificultat al pis dels baixos.20ª Diada 2013
Davant d’aquesta situació, el nostre cap de colla preferiria deixar el quatre amb agulla per tercera ronda i l’alternativa seria el tres de set.
I l’estrategia donaria el seu resultat positiu ja que aconseguiriem descarregar aquest castell sense massa dificultat tot i enlairar-lo amb més moviment del desitjat, dotzè tres de set d’enguany.
Destacar també l’estrena de la Mariona (Minerva) com a enxaneta en aquest tipus de castell, (3/7).
A tercera ronda tocaria tornar a provar el quatre de set amb agulla, aquesta vegada amb la confiança d’haver descarregat dos castells de set anteriorment.
El quatre s’aixecaria molt maco de mides i molt parat, al mateix temps que el pilar anava agafant forma a dins del castell.
Un cop carregat i després de l’entrada de l’enxaneta al pilar, l’estructura del quatre es descarregaria amb molt bon ritme per deixar despullat l’espadat enmig dels aplaudiments de la plaça, descarregant-se de manera magistral per ser celebrat amb moltíssimes ganes per tota la colla.
Només quedava arrodonir l’actuació amb el tant desitjat pilar de cinc aixecat per sota, que tant s’ens havia resistit aquesta temporada. L’espectació era màxima perquè tots erem ben conscients que s’havia treballat molt durant la temporada i que aquesta mateixa estructura ens va fer patir una caiguda a l’inici de temporada amb lesió inclosa d’un dels membres del tronc.20ª Diada 2013
Però aquesta vegada tot aniria molt millor, el pilar s’aixecava dolçament amb gran seguretat, fent bona l’encomiable feina realitzada als assajos per la pinya i el tronc fins arribar el gran moment de la carregada enmig de la sentida ovació del públic present a plaça. Però encara quedava el millor, després d’una descarregada perfecta arribaria la bogeria col.lectiva amb l’enorme celebració per part de tota la colla després d’aconseguir aquesta gran fita, sense dubte ens ho mereixiem!!20ª Diada 2013
I per acabar encara teniem preparat un altre moment ben especial per posar el punt final a aquesta magnifica temporada, l’emotiu pilar de canalla que seria descarregat de manera impecable.
Estimats companys, hem completat una temporada de somni, on després de molts anys hem tornat a fer més castells de set que no pas de sis.
Això ens situa en un moment dolç, desconegut fins ara per molts de nosaltres, hem recuperat l’autoestima, tornem a ser una colla de set amb tot el dret, i el millor de tot, és que hem demostrat que treballant d’aquesta manera podem assolir reptes encara més importants.
Hem arribat a la increïble xifra de 36 castells de set aquesta temporada 2013, que ja ha passat a la història de la nostra colla no només per aquesta gran quantitat de castells de set, també per la gran quantitat de pilars de cinc, ni més ni menys que quinze, i per la consecució d’un castell inèdit per nosaltres com és el set de set.
Recordem que veniem d’una temporada 2012 on només haviem assolit dotze castells de set i dos pilars de cinc.
Ara cal gaudir al màxim d’aquests grans resultats i com no, seguir treballant per continuar superant-nos de cara a la temporada 2014, amb l’objectiu de continuar fent més passos endavant.
Enhorabona a tots i cada un dels que formem part d’aquesta gran colla i fem nostres aquests increïbles resultats d’aquesta temporada per enmarcar.

Visca els Castellers d’Esparreguera!!!

Resum temporada 2013:

23 actuacions

64 castells, (36 castells de set + 28 castells de sis)

4/7, 18 descarregats (100 %)

3/7, 12 descarregats (100 %)

4/7p, 4 descarregats + 1 carregat (80 %)

7/7, 1 descarregat

p/5, 14 descarregats (82 %)

p/5 x/s, 1 descarregat (50 %)

p/4, 41 descarregats (100 %)

pilar caminat, 3 descarregats (100 %)

pilar de canalla, 2 descarregats (100 %)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: