ACTUACIÓ HISTÒRICA A MONTSERRAT

 

Montserrat 2013Diumenge 20 d’octubre de 2013, aquesta data ja ha passat a la història dels Castellers d’Esparreguera per dos fets ben remarcables:

– La consecució del primer set de set bordeus

– Haver assolit la segona millor actuació en els dinou anys d’història de la   nostra colla.

Diumenge és va poder comprobar el gran estat de forma que estem vivint aquesta temporada, descarregar un set no és un objectiu fàcil per una colla com la nostra, ja que es necessita moure moltísimes camises tant a assaig com a plaça.

Aquesta actuació a Montserrat ens ha de donar tota la confiança per continuar amb aquesta gran evolució que estem vivint enguany, i sabem que tot això no és fruit de la casualitat, darrera de cada éxit sempre hi ha molt treball, i tot aquest gran esforç i compromís que estem demostrant entre tots plegats, ens està portant a gaudir de moments històrics com el de diumenge.

Pujavem a Montserrat amb més il.lusió que mai, amb la confiança de treuren’s l’espina  de Torredembarra i tenint en compte que aquesta muntanya tant màgica per nosaltres era el marc idoni per fer-ho, la moreneta estava amb nosaltres.

Després de l’actuació de les colles de Falcons, arribava el moment de la veritat, actuavem un cop més amb el Castellers de Vilafranca, que només van poder assolir castells de vuit pisos, sent ells els que obririen ronda.Montserrat 2013

Després aniriem de cara al moment més especial de la temporada, amb el set de set. Nervis, tensió, motivació, il.lusió, esperança, eren molts del sentiments que es percebien a plaça, i per fi comencarien a sonar gralles i tabals.

Mica en mica el castell anava agafant forma a un ritme àgil i ben maco de mides, molt parat sense semblar pas el segon intent del nostre historial.

I per fi el castell es carregaria, primer el quatre i tot seguit el tres, aquesta vegada la canalla no es tiraria enrera i només faltaria descarregar-lo.

A partir d’aquest moment comencarien els nervis típics de la primera vegada, tots ho veiem a tocar i fruit d’aquests nervis el castell començaria a deformar-se, molt obert d’alguna rengla i tremolós però finalment seria descarregat enmig d’una explosió d’alegria i bogeria col.lectiva.Montserrat 2013

Ho haviem aconseguit per fi i el podiem dedicar a tots els que van venir a ajudar-nos a Torredembarra, molts d’ells també hi eren presents aquesta vegada a Montserrat.

PRIMER SET DE SET DE LA HISTÒRIA DE LA COLLA!!!

FELICITATS A TOTS!!!

A segona ronda provariem el quatre de set amb agulla, que quedaria en intent desmuntat ja que pujava amb massa nervis.

Seguidament tornariem a tancar pinya treient l’agulla i aconseguiriem descarregar sense cap ensurt el quatre de set, tota una garantia per nosaltres.

A tercera ronda descartariem el tres amb agulla i tornariem a intentar novament el quatre de set amb agulla, i aquesta vegada si que el podriem descarregar de manera èpica, especialment en el moment de descarregar el pilar que tremolava força i això va crear molta expectació a plaça.DSCN8650

Per posar la cirereta a aquesta gran actuació, acabariem amb el pilar cinc, amb més moviment de l’habitual però seria descarregat un cop més, aquesta vegada amb debut d’un baix, el Marc Montserrat que assolia el seu primer pilar de cinc.

Ara cal assaborir aquesta gran fita, hem de saber donar-li tot el valor que te la consecució d’un castell com el set de set, acompanyat per un altre castell de set i mig i en una temporada de plena progressió com està sent aquesta.

Sense dubte ja ens tocava gaudir de moments com el que hem viscut diumenge, ara hem de seguir treballant en aquesta mateixa linia perquè aquesta progressió pugui acabar de produir-se, perquè si continuem amb aquest estat de forma, la temporada vinent pot ser realment per trencar qualsevol estadística de la colla.

Enhorabona a tothom per aquesta gran fita!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: