Trobada de colles del Baix Llobregat

El passat dissabte dia 2 de juny vam prendre part en la 18ena Trobada de colles del Baix Llobregat, cosa que feia 11 anys que no passava. A principi de temporada em vaig plantejar que la nostra Colla hi havia de ser per diferents motius: el primer és que com a Colla que pertany al Baix penso que no tenim motiu aparent per dir que no. El segon és que el desplaçament fins a qualsevol de les poblacions amb colla castellera no és massa llarg. El tercer és que és una actuació en la qual hi participen moltes colles (aquest any sis) i això ens beneficia alhora de tancar pinya. I per acabar, el fet de tornar-hi aquest any ens comportarà una harmonia amb aquestes colles que fa anys es va trencar.

Em feia por que fos una actuació interminable i feixuga, però ja veu veure que va ser molt àgil, s’hi van veure bons castells i crec que la trobada actual no té res a veure amb les de fa 11 o més anys. I la nostra Colla tampoc no te res a veure, oi?

Pel que fa a la nostra actuació diré que no vam assolir objectius. Les intencions, ja sabent que no hi podríem portar al 4/7 per falta de canalla i algun membre de tronc, eren fer el 2/6 i el 4/6p. Referent al 2/6 , tot i la gran falta de mans altes i de pinya en general, haig de dir que es va executar amb molta rapidesa i solidesa, tanta que fins i tot castellers d’altres colles em van preguntar si estàvem provant el 2/7!! Lògicament els vaig dir que encara quedava un món per fer-lo però que és un castell que està sempre en el cap d’un Cap de Colla. Aquest 2/6 tot just és el tercer que descarreguem aquesta temporada.

A segona ronda, on hi havia de portar el 4/6p, hi vam tirar el 3/6 per practicar el 3/7 que ha de sortir de cara a les properes actuacions. Uns dosos molt segurs que ja donen una solidesa, tot i portar-hi una canalla no habitual en les proves de 3/7, i un tronc ferm ens van permetre descarregar-lo tot i estar lleig de mides.

Destacar també el p4 d’entrada a plaça on hi vam fer debutar un terç nou . La nostra canalla s’està fent gran hi ens ho demostra executant proves de certa dificultat, com ara fer de terç en un pilar.

I a ronda de pilars, per acabar, hi vam tirar el p4 aixecat per sota. Va pujar molt bé i es va mostrar segur en tot moment. M’hagués agradat fer-hi dos pilars de 4 però al ser ronda en solitari i tenir tan poca pinya ho vaig descartar de bon principi. Ja se que alguns castellers m’ho van demanar però sabeu que la seguretat dels meus castellers és el primer.

Ara ens toca anar a Olesa de Montserrat on espero poder repetir-hi el 4/7, 5/6 i no defallirem en el 3/7. Si surt bé a l’assaig el portarem a plaça. Només demano moltes camises el dissabte a les 18:30, per tal de que el Cap de Pinyes i el seu equip pugui muntar unes pinyes solides que ens portin a fer aquests castells. A més us recordo que actuem amb Castellers de Vilafranca. Hauria de ser suficient motivació per nosaltres.

Res més. Dijous assaig a les 20h a l’escorxador i divendres 20:30h canalla i les 22h assaig general a la Plaça de l’Ajuntament. Us hi espero!!

Pit i amunt… Visca els Castellers d’Esparreguera!!!!!!!!!!!!!!!

Carles.

Cap de Colla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s