Crònica Tarragona

SISÈ CASTELL DE SET DE LA TEMPORADA A TARRAGONA

La setzena actuació de la temporada dels Castellers d’Esparreguera, ha tingut lloc a una de les plaçes mítiques del món casteller, la plaça de l’ajuntament de Tarragona, juntament amb els Castellers de Sant Feliu i la colla amfitriona, els Xiquets del Serrallo.
Sens dubte, aquesta ha sigut l’actuació més llarga de tota la temporada, degut a les diferents incidències que van anar esdevenint al llarg d’aquesta diada.
Després de haver de marxar de la plaça prevista (plaça dels Sadassos), començavem l’actuació amb més de mitja hora de retard a la plaça de l’ajuntament, en aquesta ocasió sense els tradicionals pilars d’entrada degut a l’esmentat contra-temps.
Un cop més començavem la nostra actuació amb l’aposta forta de la jornada, en aquest cas, amb el cinquè quatre de set de la temporada i sisè castell de set d’enguany.
Destacar la seva ràpida execució i només comentar que es va acabar deformant una mica, peró el vam poder descarregar sense més problemes.
En segona ronda arribaria el torn del cinc de sis amb estrenes incloses. El castell es va descarregar sense cap incidència tot i les esmentades estrenes, concretament la de l’Òscar com a segon i la de la Berta com acotxadora.
Després d’una llarguíssima aturada, encaravem la tercera ronda amb el quatre de sis amb agulla, construcció que també aconseguiem descarregar amb gran solvència tot i incloure una nova estrena, en aquesta ocasió la de la Martina fent de dos.
Es tracta de l’enèsima estrena d’aquesta temporada, on sens dubte, s’està fent una gran aposta que ens ha de permetre recollir els seus fruits de cara a la próxima temporada.
Per finalitzar arribaria la nota negativa d’aquesta diada per la nostra colla, amb un pilar de cinc que va quedar en intent. En el moment de la carregada el pilar es va trencar caient enrera.
Afortunadament sense gaires conseqüències, petit tall a la barbeta de la nostra anxeneta i petit tall al cap i forta contractura a l’esquena del nostre terç d’aquest pilar.
Tot i aquesta caiguda, podem fer una lectura força positiva d’aquesta setzena actuació, pel fet d’haver actuat en aquesta històrica plaça, per poder haver enl.lairat el nostre sisè castell de set de la temporada, per les tres estrenes que ens donen encara més espectatives de futur, i per l’aprenentatge que podem obtenir de la mala experiència de la caiguda del pilar de cinc, com ja sabem, sempre s’aprén més de les males experiències que no pas de les bones.
Ara cal no afluixar ni una mica en els set assajos i tres actuacions que ens resten per finalitzar aquesta temporada 2012, el nostre repte, continuar plantant castells de set i pilars de cinc, a ser possible, tant a Cornellà, com a Montserrat, com a Esparreguera per la nostra gran diada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: