Crònica Pont de la Diada

 

INTENS I DISCRET PONT DE LA DIADA

 
Després d’un retorn de les vacances més aviat fluix, ens  arribava l’oportunitat de tornar a progressar de cara a assolir més castells de set aquesta temporada, i aquest escenari semblava ben idoni amb un pont tant especial i important com és la nostra diada nacional, amb tres actuacions i un pilar d’honor a la nostra agenda castellera.
La primera oportunitat arribaria el dissabte dia 8 a la plaça de la Serradora de Súria juntament amb la seva colla local, on la intenció era plantar el quatre de set,  però un cop més, la manca d’efectius feia impossible aquesta nova fita, havent de conformar-nos novament amb construccions de sis pisos.
Amb un pilar de quatre d’entrada, una torre de sis, lletja de mides especialment a terços però descarregada sense més problemes, un tres i quatre de sis descarregats, ben macos i segurs  i un altre pilar de quatre, completàvem aquesta discreta actuació. Destacar el retorn de la Sarai al tronc després de gairebé quatre anys sense pujar en una actuació, d’aquesta manera, la colla recupera un terç amb gran experiència que ens anirà molt be de cara al futur.
El diumenge dia 9, Piera era el nostre objectiu, aquesta vegada amb perspectives més modestes després de l’actuació viscuda a Súria unes hores abans.
Després d’una cercavila bastant més àgil i curta que l’any anterior, ja que enguany no hi participaven els Falcons de Vilafranca, arribàvem a plaça per completar la nostra actuació juntament amb els Falcons de Piera.
El nostre registre, pilar de quatre d’entrada, quatre de sis net, torre de sis, quatre de sis amb agulla i dos pilars simultanis de quatre, tot descarregat.
El dilluns dia 10 al vespre la colla va fer un pilar d’honor a la plaça del centre de la nostra vila amb motiu dels actes de la diada nacional de Catalunya.
Per finalitzar aquest intens pont de la diada, ens desplaçàvem a Sant Esteve Sesrovires, com ja és tradicional el les darreres temporades, per participar en els actes que aquesta vila prepara amb motiu de la diada.
Amb una molt agradable sorpresa al trobar-nos una plaça del Doctor Tarrés més plena que mai, corresponíem al nombrós públic present amb un pilar de quatre, un tres i un quatre de sis tot descarregat.
Després de la tradicional cercavila fins el parc de la Coma i després de l’ofrena floral i la lectura del manifest, vam aixecar un pilar d’honor. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s