Crònica Olesa de Montserrat

SEGON CASTELL DE SET DE LA TEMPORADA

OLESA ES CONVERTEIX EN PLAÇA DE 9

 

El segon castell de set de la temporada ja és una realitat, ho hem aconseguit a Olesa de Montserrat en una actuació sense dubte ben especial per diversos motius. En primer lloc, pel fet de tornar a plantar un castell de set, en segon lloc per la solvéncia que hem desmostrat tant a tronc com a pinya a l’hora d’executar els castells, en tercer lloc pel fet d’actuar juntament amb els Castellers de Vilafranca que han convertit a Olesa en una nova plaça de 9, concretament la plaça Fèlix Figueras i Aragay que dona nom a un antic alcalde d’aquesta vila.

Sense pilars d’entrada i després d’un breu acte al balcó de l’ajuntament on s’ha fet entrega d’unes plaques commemoratives als presidents de les dues colles, hem començat l’actuació amb la nostra aposta forta de la jornada, el quatre de set.

El marc realment era ideal ja que el provavem en una plaça plena de gent i el resultat d’aquesta primera ronda ha sigut un preciós castell de set que hem tirat de manera molt ràpida, amb molta seguretat i molt aplaudit per un públic molt entregat i participatiu.

Aquest és un castell que se’ns està donant molt bé, ja que als assajos l’estem treballant sense problemes i avui s’ha tornat a demostrar que sempre que contem amb els efectius necesaris el podrem fer sense cap problema.

Aquest quatre de set molt celebrat per tota la colla, ens ha donat la confiança necessària per plantar en segona ronda el 5 de 6, un castell molt poc realitzat a plaça aquesta temporada, però això, no ens ha impedit executar-lo de manera molt àgil i amb molt bones mides.

Novament triavem la torre de sis per completar la nostra actuació, i un cop més l’hem descarregat amb una gran confiança.

Dos pilars de quatre simultanis han servit per acomiadar-nos d’un gran públic olesà.

Cal destacar la gran actuació dels Castellers de Vilafranca, avui han marxat d’aquesta plaça amb el quatre de vuit amb agulla, el tres de nou amb folre, la torre de vuit amb folre, el pilar de set folrat i sis pilars de quatre simultanis.

La nostra següent actuació és el diumenge 1 de juliol a Abrera, allà toca fer un altre pas endavant, el tres de set i el pilar de cinc ens esperen i ja hem arribat a un tram molt important de la temporada. Culminar aquesta actuació amb el quatre de set, el tres de set i el pilar de cinc, ens deixaria en una situació molt favorable de cara a afrontar una actuació de Festa Major amb el nivell que aquesta colla ens mereixem.

Ara no podem fallar i no tenim més marge de temps, hem d’aprofitar molt bé tots els assajos que ens queden per fer la feina que ens falta, la recompensa sense dubte arribarà i ho podrem celebrar amb tota la força que ens donen els nostres grans castells.

Fer-ho realitat, només depén de nosaltres!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s