Crònica Matadepera

ARRENCA LA SEGONA PART  DE LA TEMPORADA

 
Després d’un mes sencer d’inactivitat castellera degut a les desitjades vacances d’estiu, hem tornat a la feina amb la novena actuació de la temporada a Matadepera juntament amb els Castellers de Terrassa, iniciant d’aquesta manera la segona meitat de la temporada.
Aquesta tornada de les vacances no podem negar que ha sigut decebedora, un cop més ens hem vist obligats a rebaixar les nostres pretensions degut a la manca d’efectius, obligant-nos a descartar un cop més la consecució dels nostres castells de set pisos.
La sort és que aquesta colla sempre intenta aprofitar qualsevol circumstància, en aquesta ocasió donant més oportunitats als castellers de tronc i de pinya afavorint la màxima polivalència possible de tots. Sense dubte aquesta ha sigut la nota positiva d’aquesta jornada en la que hem viscut molts moviments respecte a les posicions habituals.
Aquesta feina ens ha de donar els seus fruits quan encarem castells més exigents com ara el cinc de set o el quatre de set amb agulla.
Obríem l’actuació amb el clàssic pilar de quatre executat amb l’habitual solvència.
En primera ronda arribaria el torn de la torre de sis, oberta però descarregada sense cap patiment.
En segona ronda el tres de sis seria el castell triat, lent i amb una mica de tremolor a la rengla però descarregat sense més conseqüències.
Un quatre de sis descarregat on seguíem introduint més rotacions i que mica en mica s’aniria deformant serviria per tancar la tercera ronda d’aquesta diada
Ens acomiadàvem del públic de Matadepera amb un altre pilar de quatre on introduíem encara algun canvi més.
Cal destacar amb majúscules, que un cop finalitzada aquesta actuació ens deixa durant un llarg període de temps l’Emmanuel Ortí que marxa a l’estranger i per un altre banda la Isabel i l’Alejandra que tornen al seu país d’origen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: