Santa Oliva 9/6/2012

Benvolguts castellers,

El dissabte 9 de juny, en motiu de la festivitat de Santa Oliva , ens vam desplaçar a la veïna localitat d’Olesa de Montserrat per fer la millor actuació de la temporada fins al moment. I Aixa va ser.

Tot i la falta del Cap de Colla els nostres castellers van respondre de manera molt entusiasta i entre el Xavi (Cap de Canalla) i el Francesc (Cap de pinyes) , amb els seus respectius equips, van dur a terme una actuació impecable.

A primera ronda tocava repetir el 4/7 : castell que hem descarregat molts cops a l’assaig però només un a plaça. Diriem que va anar molt ràpid i segur tot i que es va deformar a mida que s’anava alçant. En definitiva, segon 4/7 descarregat de la temporada.

A segona ronda hi varem fer el 5/6. Novament es va veure un castell sòlid i molt ràpid que dóna a pensar que es pot fer amb un pis més (com molta gent cridava en descarregar-se) . Treballarem fort per fer-lo posible de cara a la segona part de la temporada.

A tercera ronda vam optar pel 2/6. Tot i un canvi a segons el castell novament va anar com un llamp i molt maco a cada pis. Penso que a aquestes alçades de la temporada els castells de sis que fem a plaça ja els tenim completament apamats i se’ns queden petits. Cada dia falta menys per definir troncs de cara a construccions més grans que treballarem intensament a partir d’aquesta setmana.

A ronda de pilars hi vam fer dos pilars de 4 lleugerets. Com bé sabeu està pràcticament a punt d’estrenar-se a plaça el p5 aquesta temporada. Però crec que el dia de fer-lo era el dissabte, pel públic, per l’ambient que es respirava i la gran motivació dels nostres castellers i canalla. No ens fem mala sang i disfrutem del segon 4/7 de la temporada com es mereix.

Ara ens queden només dues actuacions fortes fins les vacances. Abrera, on tindrem un gran nombre de baixes per motius extra-castellers però hi farem una digna actuació i la nostra Festa Major on segur que farem de nou el 4/7 i assolirem el 3/7 i el p5!!! L’esforç que estem fent per poder descarregar aquestes construccions es veurà recompensat com no per Festa Major.

Us convidu a tots a venir el dijous i el divendres a l’assaig on farem una petita xerrada sobre la seguretat als castells i com ja he dit seguirem preparant construccions més grans.

Moltes gràcies a tots… Salut!!

Carles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s