PONT DE LA DIADA

Iniciem la segona part de la temporada amb un intens i llarg cap de setmana ple d’actuacions i actes per agafar embranzida de cara a final de temporada. El passat dissabte 8 ens varem desplaçar a Súria. Després de l’actuació, decebedora, de Matadepera esperàvem poder portar millors castells, altre cop la falta de pinya i aquest cop també de terços ens va portar a fer les mateixes construccions. Sortirem de 2/6, amb estrenes a terços, descarregat amb l’habitual solvència.

Seguidament el 3/6, molt maco pel que fa a mides i molt quiet., aquest castell era lleuger ja pensant en el de set pisos. A tercera ronda no hi varem poder tirar el 4/6p, ja que ens mancaven mans. Llavors varem fer el 4/6. Un xic obert a terços però descarregat amb solvència, un altre cop debutava un dos.

Esmentar també el p4 d’inici i el del final. A Súria ha estat una actuació de tràmit.

El diumenge 9 varem anar a Piera amb els falcons de la pròpia localitat. Després d’una curta cercavila on s’hi va fer un p4, p4 aixecat per sota i un p4 caminat arrencàvem l’actuació. Després de l’habitual recompte de camises tocava escollir l’actuació. Haig de dir que si haguéssim estat 8 camises més s’hagués pogut fer el 4/7 sencer .El tronc hi era tot!!

Així doncs vaig optar per fer-hi el 4/6net (que és el 4/7 però sense la pinya, com les proves que fem a l’assaig). Altre cop va anar molt bé, àgil en execució i molt bé de tempos de canalla. A segons ronda hi fèiem el 2/6, amb una mida ideal i sense batzegades es va descarregar sense més treball. A tercera ronda, tot i que anàvem justos de pinya, varem fer el 4/6p. Castell ja molt obert des de l’iniciï per culpa de la falta lògica de pressió, tot i així es va poder descarregar. En aquest castell s’ha de dir que hi varem recuperar un terç que ha estat inactiu des de quasi ve 3 anys. Acabàrem l’actuació amb 2 p4.

El dilluns 10 al vespre anàvem a fer un p4 a la Pl. del Centre per la Diada. Pilar d’honor també descarregat.

I el dimarts 11 com ja és habitual des de fa uns anys varem anar a St.Esteve Sesrovires a celebrar-hi la Diada, arrancàvem actuació a la Pl. de l’Església amb un p4 de salutació. Tot seguit hi férem el 3/6, altre cop paradet i amb canalla de la localitat, fet que va provocar diverses ovacions al nombrós públic que hi havia a plaça.

Seguidament optàrem pel 4/6., de la mateixa manera que en el 3/6, tot i la falta de mans, l’execució va ser brillant i ràpida. En acabar varem sortir direcció a l’acte pel qual ens desplaçàvem a St. Esteve. A mig camí, amb el consentiment de l’alcalde, varem fer-hi un p4 aixecat per sota on hi varem estrenar una altra enxaneta!

I finalment varem acabar la diada amb un p4 on s’hi va desplegar la senyera. Estic molt satisfet pel compromís d’alguns castellers i de la Colla en general. Ha estat una marató d’actuacions que pel calendari ha acabat sent quasi una broma. Us haig de dir que totes aquestes actuacions s’havien de fer, ja sigui per comprimís o per diners. Espero que us en feu el càrrec. L’últim que vull és desgastar-vos per que si. Repeteixo, moltes gràcies per l’esforç que heu fet tots aquest pont de la Diada.

Salut i Castells!!!

Carles.