Monistrol de Montserrat

Doncs ja hem arribat al final de la primera part de la temporada.
Set mesos d’intens treball i il·lusió.
El passat dissabte en motiu de la Festa Major de Monistrol de Montserrat vam actuar davant l’Ajuntament, en la que ha estat l’última actuació avanç de les vacances.
Actuarem en solitari en una plaça acollidora i un públic col·laborador, després d’uns interminables balls tradicionals, vàrem obrir plaça amb un esplèndid p4 caminat, amb el tronc habitual.
A primera ronda vam escollir el 3/6., maco de mides i amb un tronc pesat per donar confiança a la Colla. Es va descarregar sense problemes i es va mostrar segur en tot moment, a més, hi vam estrenar una acotxadora.
A segona ronda hi vam fer el 4/6., aquest cop el castell es va estirar per les plenes cosa que va deformar un xic massa l’estructura, hem de pensar que els segons del castell eren terços i els terços eren quarts i això va forçar la des quadratura, a més, hi vam estrenar una terç i l’acotxadora, fet molt important de cara al futur.
A tercera ronda tocava el 3/6p però envistes de la prova a l’assaig i les baixes de tronc en aquest castell, vaig optar per desistir i reservar-lo per més endavant. Com que volia sortir de plaça amb 3 rondes completes i en veure que portàvem una pinya suficient, vam encarar sense pensar-ho l’anhelat p5. Mig tronc nou (terç i enxaneta) i una mica de nervis pel moment, però sense pressió, quasi totes les proves a l’assaig havien estat descarregades i això motivava a fer-lo. Dit i fet!! El pilar va anar molt bé de “tempos” i figura., una enxaneta molt concentrada i decidida, una dos ja veterana amb la seguretat que això comporta i un terç dolç de treballar, van fer possible descarregar el primer p5 de la temporada, un cop el dos va tocar la pinya va venir l’eufòria continguda durant quasi dos mesos. Es podria dir que ens hem tret de sobre una assignatura pel setembre.
Finalment vam tirar un p4 aixecat per sota. El pilar va pujar deformat des de principi però no va perillar en cap moment, en aquest pilar s’hi estrenava tot el tronc, ell segon, el terç i l’enxaneta, cosa que vol dir que tothom estar a “tope” i la gent té ganes de superar-se cada dia.
En definitiva, crec que puc valorar molt positivament aquesta primera part de la temporada per diferents motius:
Hem aconseguit una canalla que és apta per fer castells grans.
Un primer i segon cordó a la pinya que treballa molt bé i està atent del que passa en els castells.
Un tronc competitiu i dedicat que quasi bé mai fallen als assajos.
Però sobretot, el que a mi em motiva a seguir mirant amunt són tots i cada un dels castellers que posen el seu granet de sorra a la Colla, per fer-la més gran.
Ja ho sabeu, ara s’acosta un setembre ple d’actuacions, cada una més important que la anterior, queda feina per fer com ara descarregar el 3/7 i si ho fem, se’ns obriran les portes de totes les altres construccions de set pisos.
Us desitjo unes bones vacances a tots i us animo a tornar amb més ganes de treballar a finals d’agost. Només d’aquesta manera podrem gaudir fent el que ens agrada
Una abraçada Colla.                                                                                                                                                                                          Carles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: