Colllbató

 

El dia 16 de setembre hem anat  a actuar a la veïna localitat de Collbató. És una plaça que des de fa uns anys ençà ens hem fet nostra, ja sigui pels Castells que hi hem, fet com pel magnífic ambient que es respira, es més, els Castellers d’Esparreguera tenim gent a la Colla que hi viu i això ho fa més especial.

Tot i perdre gairebé mig assaig preparant el 4/7, l’objectiu de la diada era tornar-lo a provar per esperonar de nou a la Colla. Així doncs, juntament amb la Colla Joves Xiquets de Valls, vam obrir l’actuació amb el nostre punt fort de la temporada, el 4/7. El castell, un cop muntat el peu i amb segons col·locats. va anar pujant amb la mateixa seguretat que els altres ja descarregats. Un pèl obert en general. però amb la fermesa habitual el castell es va coronar com si res, i la baixada va tenir una execució perfecte amb alguna rengla un xic girada i entrada.

Quart 4 descarregat de l’any!!

Com és costum aquest any l’alineació del tronc era diferent als altres 4/7, hi debutava un segon i una terç!! I el castell no se’n va ressentir gens. Felicitats als debutants.

A segona ronda portàvem assajant un castell inèdit per la Colla: el 7/6. Després de fer dues proves a l’assaig i fent recompte de baixos i tronc, l’objectiu era fer-lo a Collbató. Amb la dificultat de muntar i dibuixar la pinya d’aquest castell, el vam encarar amb solera i ganes. Fruit del treball de molt tronc ens va portar a descarregar-lo per primer cop a la nostra història. Per ser el primer crec que es va descarregar amb molta serenor i algun bellugueig sense més importància. Felicitats a la Colla pel 7/6.

A tercera ronda tocava practicar el 5/6. Aquest cop vaig optar per fer-hi pujar segons pesats i terços de 7, això va donar estabilitat al castell i les dues aletes coronaven la construcció de manera genial, ràpida i segura.

Finalment a ronda de pilars hi portàrem de nou el p5. Recordo que és tot just el segon de la temporada i ja comença a donar aquella seguretat que buscàvem, tot i patir-lo als últims assajos. En definitiva, moltes gràcies a tothom per la dedicació a la Colla . Sobretot aquest mes de setembre plegat d’actuacions. Heu de pensar que en principi només ens queden 4 actuacions i totes són essencials per fer-hi castells de set. La propera a Tarragona…

Que no us faci mandra!!! Sumem tots junts.

Pit i amunt!

Carles.