Actuació Abrera‏

Benvolguts castellers,
 
El diumenge 1 de juliol ens vam desplaçar a la veïna localitat d’Abrera en motiu de la seva Festa Major, juntament amb els Castellers de Badalona.
Per desgràcia la climatologia ens va jugar una mala passada i després de dues setmanes de sol i temperatures atípiques per l’època de l’any en què ens trobem, va arribar la pluja justament a l’hora de l’actuació.
Després de parlar amb el Cap de Colla de Badalona, amb la nostra presidenta i una responsable de l’Ajuntament,vam decidir de suspendre la diada.
El motiu principal va ser, com no, la pluja. Tots sabeu que és un risc molt gran actuar amb camisa i terra mullats, per no esmentar la segura falta de públic i falta de personal casteller. A part l’Ajuntament ens va comunicar que no tenien alternativa per fer l’actuació ( vam intentar de demanar fer-la dins l’església o al pavelló municipal, però sembla ser que era molt complicat…).
En vistes que el dia seguiria encapotat i el radar anunciava intermitències de pluja, crec que vam prendre una decisió encertada.
Em sap greu per totes aquelles persones residents a Abrera i que els feia molta il.lusió aquesta actuació. També l’esforç dels altres Castellers que es van desplaçar per actuar i com no la gent de tronc que esperaven ansiosos un debut a plaça.
No ens fem mala sang. Aquestes coses passen.
Ànims!!! Aquest dissabte toca la nostra Festa Major, on hi hem de portar les nostres millors construccions .
Recordo: dijous 5 a les 20h assaig especial de canalla (de 20h a 21:30h) i divendres 6 (puntuals) assaig de canalla 20:30h i 22h general.
 
 
Pit i amunt!!!
 
 
Carles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s